Rabu, 28 Oktober 2009

Cinta & Coffee

Assalamualaikum... Salam diberi....

Syukur sangat kehadrat ilahi kerana bru sekarang ade kekuatn utk tulis blog... bg yg baru mengikuti blog Zaza, Zaa ucapkn selamat dtg k...Actually, this is my second blog. Ade yg tahu and ade lg yang xthu.....my 1st blog Zaa dh cancel account nyer atas alasan tertentu so this is my new blog.

hurm Zaa xtahu nk tulis ape lg so cm xde topik je nk buat entry kali ni.. Ape kata Zaa explain ckt kenape Zaa letak tajuk antara Cinta & Coffee,... I'm sure, ramai yang tertanya-tanya npe Zaa letak tajuk nie kan... Korang pernah tak terfikir psl persamaan yg ade pade Cinta dan Coffee??? hurm....cpt2 pk ape similaritive nyew....sape dapat Zaa blanja minum...Hahaha...

Ok lah....sian korang sakit kepala lak nanti. Zaa tercari-cari juga persamaannyer sblm ni, akhirnya terjawab juga bila dh bfikir smpai otak nk meletop...haha....maybe korang xperasan dlm perCintaan ade pahit manisnyew kan, pahitnyer bila xde keserasian, kesefahaman, pengorbanan n mcm2 lg lah.. Manisnyew bile segala impian mjadi kenyataan.. wah wah wah.... cam terer je bcakap....hehe....

Mcm tu jg dgn Coffee.... Ade setengah pandai buat kopi jd manis, tp ade jg yang xsuka kemanisan kopi tsebut mcm tu jg sbaliknyer kalo xpandai buat kopi skali pun tetap ade yang suka kopi pahit..eh, korang phm tak ni??? hurm cm ni lah....Cinta....Coffee....diorg akan lalui benda yg sama, ade kala manis n ade kala pahit...semua tu cuma nk menguji sejauhmana kesetiaan kita pd sesuatu benda tsebut..

Zaa pun xpasti mcm mane Zaa boleh terpikat dgn dua benda tu.. mungkin ade keserasian dgn cooffe tu kowt...hahaha....kulit cam kopi ade lorh....kikikiki =)
hurm itu je lah yg nk dikongsikn bersama....

for those yg dpt persamaan antara Cinta & Coffee pls comment me ok!!!
nk jg tahu opinion korg...lain org lain caranyer kan utk tafsirkn benda ni....kiter leh kongsi2 pendpt....hehehe...

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut