Sabtu, 31 Oktober 2009

Welcome to November

assalamualaikum....salam satu malaysia...kesengalanku kembali lg setelah cuba berkali-kali utk tido tp xberjaya, maka seperti kebiasaan dihening pagi ini bertemankn kopi cap Kapal Api (betul2 kaw) disisi...haha....tinggal lg satu hari utk Zaa bcuti...isnin kembali btugas, on duty...haha...cam askar je bunyi.....well,skg musim exam so xde cbok sngt lah cuma kdg2 tu bebudak minta Zaa buat extra class trutama bebudak class science....so, dgn tenang Zaa menerimanya....huhu

pejam celik...pejam celik....dah bulan nov kan...hurm...xberapa hari lg Zaa akan smbut birthday yg ke-???? (hehehe)....dlu doc penah ckp yg Zaa xde peluang hidup mcm org lain, but untill now i'm still alive...alhamdulillah....td angah(abangku) call tnyer psl bufday party, Zaa ckp nonsense jew...tahun ni cm dh xde makna lg nk buat ape2 party...angah terdiam, mybe terfikir apa yg aku fikir....lps tu kitorg tukar topik utama ke topik sukan...perlis vs kelantan kt stadium utama negeri Perlis....keadaan kembali rancak, yelah excited cerita mcm2 kt angah...maklumlah Zaa g stadium tgk bola...lps hbs topik bola angah ckp dia rindu aku....xbleh nk menahan sebak, tangki mata Zaa bocor lg...tp Zaa bleh control suara lg,xnk angah pon turut sedih....

angah: angah cuba balik juga utk adik....

Zaa: adik xkisah la Ngah....jb ngan perlis bkn dekat...kak Eda pragnant lagi...

angah: tp angah cam xsedap hati lak hantar adik balik kmpung..

Zaa: it's ok...xde ape yg nk dirisaukan, adik angah ni dh beso....

angah: whatever please take care k...dah lewat, nnt angah call lg..

sedutan episod dlm telepon....hurm...ape lg lps letak phone, agak2 dlm 30 minit gk la melayan perasaan....lps tu baru teringat plan esok nk g jogging...nk pergi ke? (setan berbisik)...nak ke tak nak?....tak nak ke nak??adess,terbiol lakk....
whatever lah esok punye cite tu....jom layan budak kecik kt bwh nie...maybe boleh mengubat hati ku yang lara....

video


amacam???ok tak budak tu....selamber je kan muke dia smbil nyanyi....cute pown cute...kalo la ni anak Zaa, dh lama jd mangsa dera....yelah tiap2 hari kena cubit pipi...haha...i love kids but utk ade anak sendiri blom lg kot buat masa sekarang lah....

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut