Isnin, 30 November 2009

adekah aku suda ok???

salam,
nk dpendekkn cite lah,
smlm lps kuar je hospital,
aku trus contact company tu..
sbb aku rase blom tlambat utk aku
usahakn...
aku xnk kedua-dua tlepas mcm tu je dpn mata..

aku ade call that company,
n bg tahu yg aku akn lapor diri esok..
tp diorg ckp tunggu diorg call lg skali...
tp kena redha la time tu,
kalo diorg xcall itu mknanya mmg aku xdpt..

aku smpai umah smlm dlm pkul 10 jg lah...
fhm2 je lah kan..
sure aku mmg tlepas kje tu...
sedih ok..
tp biar je la mgkin itu bkn rezeki aku...

tetibe pg nie diorg call
'iza boleh u dtg lapor diri esok pg pkul 8 tak?'
hah...!!!
tkejut gk sbb mmg surrender yg aku xkn dpt...
alhamdulillah.....
itu 1st skali yg tkuar dr mulut aku..
lps tu xthu nk ckp ape lg daaa..
nk siap2 lps zoho kang nk kuar...
beli brg2 ckt..
yg perlu semua lah...

nk call ibu bg tahu,
tp xpe lah..
ptg2 ckt...
gpun da bg thu Chenta...

Chenta tu reporter thebat...
xsempt kuar paper lg da dia tahu...
kang xjd suprised dah..
huhu...whatever lah kan..

nk kata happy xsngt...
nk kata sedih xda sbb lak..
so sedang2 je la,
mana taw ade pape hal lak lps nie...
dugaan nk dtg bkn bg thu kite dlu
'cik iza...jap lg dugaan nak dtg, so bsiap sedia lah...'
haaa..
kalo dia ckp cm tu kan best...
leh aku prepair 4 hari 4 malam...

hurm k la...
nk g mand2,
maklum la org tgh giler dr smlm,
pkul 12 blom mand lg...
k bye3...

4 ulasan:

acap berkata...

dpt keje ke za??

zaza berkata...

aah....alhamdulillah la acap...
happy dlm sedih...
xde ape yg best...
just nk share tu jer..

paTonG kerTaS berkata...

giler best.
belanje aku tau!

zaza berkata...

hehe...insya allah....
ko turun perlis r potong kertas...
ape ko nk aku blanjer,
tp....
makanan je eh!!!
ahaaa....ngee~

nuffy

Pengikut