Isnin, 2 November 2009

Ape ni???

hari ni sngt menyiksakan...aku tpksa kemaskn bilik encik Kamal sbb org yg dtg nk buat renovation tu dh bising2 sbb msh ade lg brg dlm office lama kitorg tu...ape lg semua mata tertumpu pada aku...

why???bcoz aku la satu2nyer staff pmpuan dlm department tuh!!! adess, nyampah...lelaki mmg xadil...so tpksa lah aku kemas ruangan encik Kamal tu....ape?? nape encik Kamal xclear brg2 dia sendiri???? ohhh,..itu dsebabkn dia tpksa outstation BUT!! itu bukan satu alasan....notice suruh clear brg2 dh dkeluarkn 2 minggu yg lps....so??? salah sape??? lu pk la sendiri encik Kamal...

nak mrh pown xguna sbb lg sejam syarikat yg nk buat renovation tu akn smpai...tpksa la aku buat cpt2...kebetulan ade student 4 sastera namanya Afiqah lalu kt situ.......silap dia lah tnye aku tgh buat ape, xkan tgh berjemur tepi pantai kot....adess, dh la tension nk mampos!!! ape lg, aku mintak tlg dia lah sama2 berkemas....mula2 dia xnak tiba2 mood rajin dia dtg stlh aku b'janji belanja lunch....huhu...(kopak la aku),

15 minit kemudian, tanpa disangka mber2 Afiqah dtg tlg membantu.....OPSSS!!! DIORG XPONTENG KELAS OK....kebetulan skg time exam akhir tahun so subjek utk pg ni diorg tak ambil, jd dpt lah tlg aku....syukur alhamdulillah.....tgh2 bkemas tu sempat lg possing...adduuuh!!



ni lah muka aku time tu....dh la penat bru angkat rak2 file encik Kamal diorg lak ajak possing...lantak lah!!! muke cm siput babi sempot pown ade.....hahaha....

bile blk je umah aku check peti surat...mcm tahu2 jew aku ade surat...sngt2 happy...huhu....nk tahu ape??



hehe...dh lama aku isi borang SPA ni...bru hari ni dpt....hurm rase cm happy gler lah....mcm second present lak...cube korg tgk tarikh interview tu....8/11/2009 rite???bufday aku doh!!!hahaha....xsangka btol...huhu...

tp mesti korg t'tnye2 kan...npe aku happy giler bile dpt g interview tu sedangkn aku dh ade kje tetap kan...soalan tu biarlah aku je yg tahu jwpnnyer...bkn aku xske tmpt kje skg, bkn sbb gaji n bkn ape2 sbb....ape yg penting bg aku skg, aku hrp sngt lulus interview tu nanti...korg doakan yg tbaik utk aku k....hurm dapat atau tak itu jatuh no 2....yg pntg skg nie aku usaha dlu....

2 ulasan:

mie_88 berkata...

hepy besday ye wak...
emm cam ni lah lau awk nk follow kitorg punya tour amik no sy ni
0177110048..papehal awk cri sye kat cni k...

zaza berkata...

mie_88 thanxs ea....nnt i call u....

nuffy

Pengikut