Ahad, 1 November 2009

Ape tu???

ptg ni Zaa blurr...kt depan umah smbil lyn lagu dlm hp nie...guna earphone lorh, kang memekak lak cik Tipah sbelah umah nie...hurm....Zaa layan lagu biase lah, ulang 10x pown ttp xjemu...tibe2 kereta Honda Jazz bwarna hitam berhenti dpn umah, sape lg kalo bukan miss ayu kiter tuh...dia bwk bungkusan pos laju n bg kat Zaa...tkejut anak badak jg lah, sejak bila ayu yg ku kenal btukar kerjaya mjadi poswomen, adesss!!!

Zaa: bungkusan ade nama ko, apsal bg aku????

Ayu: actually ni aku beli guna e-Bay nk buat hadiah bufday ko lah tp xsempt nak balut. Flight aku pkul 8 nie...

Zaa: lah ko ni....susah2 ajew...(dlm hati tu punye la best giler dpt present!!!)

Ayu: sorry r aku xsempt nk wat ape2 utk ko la Zaa...i wish u happy always...aku sentiasa ada utk ko...walaupun aku jauh dr ko tp ko la mber sebulu aku...haha

Zaa: cis!!!! ko g singapore seminggu je tp buat ayat cm nk bpisah setahun......

hahaha....Ayu singgah kejap jew, dia kena rush g airport....antara ramai2 mber, kitorg lah awek kental (no bf yet!!) haha....tp bkn xlaku cume mls nk pk lg dah....lepas ayu blah jew, terus kelam kabut buka.....nk taw ape??





hah!! ni lah yg ade dlm bungkusan tu...baju dr CHEETAH Ladies....hurm cm baju banduan pown ader...hohoho...saiz L....adess....tp Zaa suke sbb warna hitam!! my favourite colour...hehe





ni lg satu....mmg cantik, CHEETAH Ladies gak...tp yg ini saiz S...hish ayu ni...kejap L kejap S....aku pakai saiz S lorh!!suke lupa taw....hum ape2 pown ayu thanks a lot...actually aku xmharapkan ape2 pown dr ko...ko la kwn aku dunia akhirat, susah senang aku ko ade gk ngan aku nie....hurm aku taw mlm ni ko bace blog aku kan sbb td time ko dtg umah aku ko dh pesan masukkn pic hadiah dlm blog...huhuhu..ko jgn lama2 kt singapore tu, kang melekat lak ngan mamat2 handsome kat sne tinggal la aku sorg yg single n available nie....huhu...miss you lot Nurul Ayuni Hamdan...thanks for averything!! friendship forever n ever n ever...bape bnyk ever daaaa... =)

4 ulasan:

miSs siv berkata...

kalo aku kawan dgn ayu, dpt hadiah x?
=p

zaza berkata...

adoooiii...nk juga la nie??
nnt aku ckp dyer ok??hehehe

mIsTa aLeH berkata...

wah dpt hadiah =)..
ape2 pun happy belated besday =D

zaza berkata...

blom belated lg lah.....
lmbt lg birthdaynyer...

nuffy

Pengikut