Isnin, 16 November 2009

R.E.N.U.N.G.A.N

jam: 11.41pm
location: persisiran pantai, Kuala Perlis.
tujuan: xde kena mengena ngan korg..
btemankn: lappy setia ku...

angin kuat sngt mlm ni..mgkin nk hujan...bintang2 pown xde mcm dh g dating ngan bulan...org tua2 ckp kalo xde bulan xde bintang tu mknanya nak hujan...aku masih lg ats batu nie...mata nie kejap2 tgk lappy bila letih ckt tgk laut yg gelap tu...xnmpk ape2..cume kdg2 tu mcm ade lampu bkelip2 hujung laut sane...maybe kapal2 nelayan kot..

jap je lg pkul 12mlm...hp aku off..da tahu kalo time2 cm ni sure ade yg nk call suruh balik...tgh2 xbtol cm nie xleh la nk dgr ckp org...erkk!! cm keras kepla je bunyi kan...huhu...adess..
bkn ape, aku xske org risau bukan2 sedangkn aku taw tmpt nie selamat...i know how to protect myself...ceh!!cm la kuat sngt aku nie..skali bunyi petir dh bterabur semua,...haha...bosan ah hidup cm gnie.....ntah r ape silap,ape salah...semua benda buat cm sia2 jew...nmpk je mcm freedom dr org laen..but hakikatnyer aku je la yg tahu......

maybe aku xdpt tumbesaran yg smpurna agaknyer...ahakss!! actually aku tgh serabut...mcm2 pk...mcm2 dlm kepala otak nie...korg pown tahukan 1/12/2009 nie aku operation...ntah r wei smcm ade yg x settle je,semua serba xkena...
satu lg takot...takot segala impian aku xtcapai...aku hrp aku masih lg dpt hidup utk keluarga aku, utk adik2 aku n utk semuanya...
bnyk yg aku impikan blom lg aku dpt...janji2 aku pd org2 yg aku syg...humm...bile pk semua tu buat aku sedih jew...

dose2 aku ngan fmly aku trutama my parents lah...aku rase slama aku hidup nie aku xpnh bahagiakan diorg event diorg ckp aku dh cukup sempurna pd mata diorg...tolong lah!!! kalo korg kt tmpt aku bru korg fhm ape aku rase.....hurm dh dkt pukul satu pg pown...xpe lah..aku dh nk drive blk nie...sok lak kje....sambung esok lak....korg g tdo k.!! hhe...bye semua...luv all my fwenz..

2 ulasan:

ct odah berkata...

cik zaza nk operatioan ape..???moge sume nyer selamat ok...

zaza berkata...

operate paha kanan....bparut lah kaki ku...huhu

nuffy

Pengikut