Rabu, 4 November 2009

Sakit kah aku nie??? penyakit ku menyerang lagi,,,





Along ---> 5 org anak (2 boys 3 girls)


Angah ---> on the way...due this december (not sure)

Alang ---> sorg baru.... (boy)

Acik ---> sorg gak... (girl)

Kakak ---> yg ni pown ank sorg gk (boy)





tetibe buat list anak2 sedara apsal????adessss....cube tgk yg angah tu....huh!!!
aku xthu la apsal ngan aku nie....
dlm ramai2 diorg tu aku xske angah je dpt anak...
WHY???
ni lh penyakit aku tu.....
dr kecik aku rapat ngan angah...ape2 je angah...nak itu angah, nak ini pown angah...
xpyh ckp psl nk dpt anak lah,
time dia nk kawen dlu pown aku la the first person yg xsetuju...
aku pk bila angah kawen dia xkan peduli aku lg,
maklum lah dh ade wife....
tp tu semua xBENAR...
angah ttp angah yang dulu....
5 tahun diorg dh kawen,
bru skrg ade rezeki utk timang anak...

mgkin aku takot angah dh xsyg aku bila dia dh ade ank sendiri....
bygkan la 5 tahun aku tinggl ngan dia,
sape yg nmpk kitorg mesti ckp aku ni ank angh...
pd hal aku ni adik angah...
hurm....
spatutnya aku tumpang gembira...
5 tahun angah tunggu saat2 nie,
tp aku....................hurm...........

ape patut aku buat hah????? tolong lah....
aku xtau cm ne nk ubah fikiran bodoh nie..
bile pk masa tu dh hampir sngt2,
aku bertambah benci lak kt baby dlm perut akak ipar aku tu.....aduhhhh....


4 ulasan:

miSs siv berkata...

oit.
tak baik ah camtuh.
tu kan darah daging angah ko.

zaza berkata...

hurm tu lah.....waduh2,,,
pening r kepala aku...

acap berkata...

sory 2 say.
tp tak elok laa wak..
angah awk bce nih msti kecik ati.

zaza berkata...

xpe....
i know that,,,
tp dia mmg dh bace n dh tahu perangai ting tong adek dia nie........

ntah la xthu nk wat cm ne dah....ckt lg nk giler.

nuffy

Pengikut