Khamis, 26 November 2009

SALAM AIDULADHA....

salam..
Wah...wah..wah....
jeles aku semua dah post entry rayer...
aku je lembap ckt...ahakss..
well biase lah cbok dr pg td..
tlg2 kat dapo n then kemas2 rumah...
abg2 semua balik,
so anak2 sedara pown da penuh satu rumah...hhuhu
tpksa lah jd mak cik jap sehari dua nie...ekeke..

well pg td, blk je dr pasar trus start buat dodol...
aku ade snap pic time tu,
but xsemua la...
sbb dkt2 dodol nk masak,
aku kena tolong kacau gak...so xsempt nk amik pic dodol yg dh siap...
xpe lah...esok2 je aku kasi dodol yg dh siap tu k...hehe...









*sampai sini jer...time ni blom cmpurkan lg ngan gula merah...huhu*




well...budak2 la yg paling meriah kan..
dh jumpe sepupu2..
bleh main2...
ade yg xbape mesra,
tp last2 meloncat sama2....
anak mak lang aku ni periang tp
kalo mula2 smpai tu dia xbpe nak mesra ckt...
duk sorg2 jew...biase r xbiasa lg...




tgk tu...senyum pown xnak...
tp last2...





nak juga bermain ngan diorg tu..hehe



hurm...ni je la entry aku buat masa nieh...
penat giler dr siang td xhbs2 buat kje,
ketupat kitorg buat jg tp tu lah,
xde spe nk jd cameraman...
so xde la pic nyer...

k la...dkesempatan nie...
zaza nk ucapkan selamat hari raya aidiladha...
maafkan la zaza andai zaza pnah tkasar bahasa ngan korg...
so esok zaza nk balik kmpg tok ayah..
nak tgk org2 sembelih lembu...hehe

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut