Sabtu, 21 November 2009

Selamat Hari Ahad

dh pukul 1 lebih bru nk ucapkan selamat hari ahad???adekah anda terperasan sesuatu???hahahaa..gilaks aku nie...today aku bgun kul 11 pg kerana bahawasanya disini cuaca semakin hari semakin sejuk dsebabkan tindak balas hujan thadap negeri2 yg terkena....kuang3...
so bila bgun still nmpk mcm pkul 7 pg, dgn bunyi hujan xhenti2 n then matahari pown xnmpk2 lg...
kesimpulannya dsini jika hujan semakin lebat mood utk tdo semakin hebat...hahaha

actually smlm on9 smpai nk giler...xsedo dh pkul 3 pg...hahaha....lps on9 still xdpt nk lelapkn mata nie...tibe2 angah call dr singapore...dia ckp sane dh siang...hihihi..bodoh nyer engko...ko ingt singapore tu cm UK, Paris kew...wahaha...bile dh call mcm2 la borak...dsebabkn sejak2 nie aku giler ckt n plus xde mood aku pun meluahkn perasaan lorh...lps tu ape lg, mula la sesi menangis antarabangsa...dia salahkan diri dia sbb hantar aku balik Perlis sedangkn mmg giler2 aku mbantah dulu2 xnak jejak kaki yg suci nie kt perlis...aku just diam, dalam hati mmg aku ckp 'mmg semua salah ko la angah' tp xsmpai hati nk ckp mcm tu kt abg tercinta....

yeah!! kebelakangan nie Zaa yg bnyk ckp n gelak mcm org sawan dh btukar bisu dan cacat...xde perasaan plus giler baban....huhuhu...ntah mcm mane dia bleh tnyer kt aku pasal Chenta...hurm dsebabkn xnk selindung ape2, aku ckp la aku ngan Chenta skg ni tgh bg masa utk diri masing2...sebabnya???kitorg sndiri xtahu...tibe2 muram xpasal...mungkin ikut cuaca jg kowt...kikiki...so angah ckp dia minta maaf sbb pisahkn aku ngan Chenta....

mmg susah bila tpksa buat PJJ nie....semua benda nmpk xkena...ckt2 nk cemburu....selalunya bile chenta kuar jln2 ngan kwn2 aku xjeles mane pun tp bila time aku kuar ngan mber2, Chenta plak nk lebih2...pk yg bukan2...hurm, ntah la...bkn xsanggup lg dah nk teruskn hubungan nie tp tu lah semuanya plu difikirkn lg...

tp aku tahu sebabnyer kenapa angah suwoh aku tinggl kt perlis...walaupun aku tahu angah terpaksa buat keputusan cm g tuh aku tahu dia bersalah giler2...tingat lg waktu 1st time aku nk tinggalkan negeri Johor terchenta....Chenta merayu2 pd angah jgn kasi aku balik perlis, smpaikn aku nmpk Chenta menangis...tp angah ckp pd Chenta ni semua pengorbanan yg perlu kita semua hadapi...aku pulang ke perlis ngan misi dan visi....hahaha...hopely aku xlama kt sini, bila semuanya dh kembali ok, aku akan tinggalkn negeri yg penuh duka ini....sian la ko Perlis, aku cop yg xbaik jew pd ko kan...hahaha

hurm itu je la yg nk aku tulis skunk nie....bila dh jd spesies yg kurang bkongsi mslh ngan org yg xrapat bleh jd giler juga...kat blog nie jer boleh aku tulis sesuka hati mak bapak aku....lps smlm tu aku rasa lega la juga walaupun ckt...at least aku xde la jd org yg xde perasaan hari nie....agak hepi dohh... =)

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut