Selasa, 17 November 2009

Selamat Menduduki SPM


salam sejahtera daku ucapkan...hehe...dh xde kje agaknyer...mengarut aje lorh...sejak dua menjak nie kemalasan ku terserlah...haha...well, smlm smpai umah dh pkul 2.30...itu pown sempt gk on9 jap...hari ni dsebbkn xcukup tdo bg alasan kt En Kamal, aku xsehat...hahaha...sowie En Kamal...xsengaje, setahun hanya beberapa kali haha...alalala, En Kamal kan baik, hensem lg tu...haha...ter'overdose' la plak aku nieyh....

lorh, lari topik asal lak, kalo mcm nie lah jwb SPM sah2 dpt 9G...dah la ayat ting tong, tunggang-langgang...haha..actually aku nk ucapkn slmt mduduki SPM buat adik ku AMAR ZAHID...akk doakan ko selamat mjawab peperiksaan k...n xlupe jg buat follower aku yg sorg tuh...good luck k!!
alaaa, SPM nie kacang jew..hahaha(gelak bangga dh lps SPM 3tahun....)

dr smlm aku tgk adik aku yg sorg tu dh mcm cacing kepanasan....kehulu kehilir ngan nota kt tangan, smpaikn mkn nasi pown dh bwk nota....adooooiiiii....dik oiii, jgn la gelabah sngt...cool je lah cm ko pekse PMR dlu...hehe...time aku g kje td pown budak2 yg aku buat extra class siap dtg bilik aku n bg mcm2...kad minta maaf la...bunga lah n mcm2...best gk an walaupun aku hanya lah cikgu extra class...diorg semua dtg minta ampun minta maap..hehe...

aku just ckp insyaallah korg semua bjaya...jgn lupa call mak ayah minta restu diorg dlu...n mcm2 la nasihat yg tkuar dr mulut aku nieh...aku balik kje kul 1 trus g bandar, hahaha...punye ckp kt En Kamal yg aku sakit, last2 sempt gk shopping...bkn shopping apew g beli brg2 pnting je, brg2 dapo umh...balik umah je adik aku yg sorg nie dh mcm patung bnyawa...


ini lah jadinye apabila anda menstudy last2 saat...hahaha...xde lah,actually adikku yg sorg ni mmg jns gelabah xpasal...nk kata trial dia hari tu xelok xjuge...lg baik dr aku tu!!!insya allah la dik ko jgn r isaw sngt, kalo ko risau akk lg risau taw tak....adeyyy....

bila tgk die cm g tu...tingt lak time2 aku nk SPM dulu....aku rase aku lah anak yg palig cool bile SPM...mlm sblm SPM sempt lg tgk citer korea....huhu (jgn tiru aksi ini)...tp bile smpai skolah time berbaris tu dh mula ketar sane sini..haha tahu jg takot aku nie...hurm k la nk g mandi....nnt mlm aku update lg ape adik aku buat...hahah....dik chell r babe!! SPM bkn penamat kehidupan mu...ape yg penting C-O-O-L!!`

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut