Selasa, 3 November 2009

TerMalu Sekejap

Mcm biase tiap2 kali 3hb setiap bulan kje aku g bank jew...clear check last month punyer...dgn slambernye g Maybank ngan muke poyo....smpai kt pintu aku tolak lah, tp xbuka2...tolak lg, xbuka jg...last2 bru nampk "PULL"...Damm u zaza!!!! malu siot....kena tarik bukan tolak la bodoh!!

ade sorg mamat nie gelak2 kt aku...ciss, xpe2 ini hari aku, kau tunggu esok lusa pintu ni libas kau baru kau tau...so aku pown teruskn perjalanan tnpa menghiraukan mamat sengal itu sambil menuju ke sebuah rak yg banyk resit2 kosong kat situ...tgh cari resit utk clear check yg bnyk2 nie...sumpah kalo aku kena ragut rugi besar aku....sblm smpai bank td bpe kali aku mengucap dh, kalah org tgh nazak....adesss...

lps isi form trus g amik no giliran....aku duduk la sementara dipanggil....kebetulan tmpt tu dkt ngan mesin2 ATM and etc lorh..so, aku tdengar la mcm org nk gune mesin Deposit Cash tp xreti...tp aku buat bodoh je la....layan diri aku jp smbil menikmati aircond yg sejuk giler nie...tibe2 ade sorg budak ni dtg kat aku n ckp....

budak tu: akak pandai guna mesin ni tak??? abg sy xpandai lah...

zaa: jom akk tunjuk...

nk tahu sape abg dia????mamat giler yg gelakkn aku td....haaa...kan tuhan dh bls time nie jg...td ko gelakkn aku xbleh nk buka pintu bank kan....skg ni pdn muke ko...tp aku buat muke sengal je, sambil tunjuk cm ne nk buat smpai hbs...

sblm aku blah tu aku ckp la....masuk bank bleh tp nk gune mesin xreti....sambil tersengeh2 kambing...hah!!! amik ko....aku perli skali je muke ko dh merah kan...hahaha....len kali gelakkn aku lg...aku ade ilmu taw wat org tu kena balik....hahahahaha(gelak nenek kebayan)

cukup2.....stop it!!!

lps tu no giliran aku pown dipanggil...mcm biase kt kaunter tu member aku...Yazid smbut aku ngan senyuman melebar....dia ckp aku ni xubah mcm dlu...mula2 aku xphm, tp last2 baru aku taw...mksudnya aku ni jns yg xnk kalah....hahaha...siap kenakan mamat tu lg....well you know me yazid!!

*buat mamat tu sorry lorh kalo ko terasa....tp mmg pdn ngan muke ngko lah...bajet muka tu handsome kowt....cm cicakman ade r....haha (mcm la ko bace blog aku nie...adess)*

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut