Rabu, 30 Disember 2009

Bertukar!!!

cmt ptg...salam satu malaysia...hahaha

actually lupe nk infom korg psl persalinan kulit ku...
hurm, nie ade kena mengena jg ngan azam tahun bru kot..
tahun ni aku xkan mintk tlg santa claus spya azam aku tcapai,
sbb santa tipu aku!!
what the hell of you, santa!!

ok2...aku ngat dh xnk ingt lg semua kenangan busuk aku..
so that's why title ngan description blog aku dh bersalin kulit..
as a human yg ade maruah,
aku akan bgun tanpa ade lelaki at my side!!
semua tu nonsense n bla bla bla..



for the next year,
insya allah...aku akn balik ke jb..
mgkin utk selamanya...
tinggl bsama ibu tercinta,
nk jg ibu...
nk jg fmly ibu...
baik kan aku nieh...hahaha..

well...sakit tu sbenarnya mengajar aku erti kehidupan...
mematangkan aku...
btw next year umur aku dh menambah ke satu angka lg..
mgkin lbh bnyk dugaan n cabaran2 yg menanti aku dsana..
mgkin lg busuk atau lbh buruk drpd ape yg aku alami skrg..
whatever lah...

bak kata angah terchenta...
life must go on...don't trun back..
kalo org tu nk wat dajal dlm hidup aku pun, silakan!!
sbb aku dh ckup kuat utk tmpuhi semua tu..
acece...ayat hampeh lg!!

nothing to say...
esok turun SP, kursus smpai ari jumaat...
sabtu, ahad cuti mcm biasa...


glitter-graphics.com

kpd semua follower aku...
thanks a lot..
hrp xde lah ter tak keep in touch k...
walaupun aku tukar title hrp korg leh jg jejak aku...
hurm,
1000x pk jg time nk tukar tu..
tp demi zaza yg bru, aku lalukan satu PENGHIJRAHAN!!
aigooo...sblm merepek merapu lg pnjg,
sure aku blah dlu..

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut