Selasa, 29 Disember 2009

Delay Sampai Bile?

smlm punyer citer nieh..
aduhh...sngt2 sakit jiwe bai....
g nie haaa citernyer..



balik kjer jer aku bru perasan ade sms dr DR. SABRI
rupenyer aku silent hp time ade meeting board siangnyer..
ade la dlm 3 4 msg..
bila aku bace jer..
'u nk delay smpai bile dik?'
itu yg first question...
yg len2 tu ade r kan...
so aku rply r, aku ckp sorry xcontact dia ari tu..
actually aku cm serba salah nk buat operation kali ke3 nie..
semak kepala habis bile pk..

nk kata aku nie chat,,xjuge..
smlm kt opis je tetibe aku rase cm melayang2 nk pitam...
bila duduk rehat jap, mkn ubt.
dh ok balik...hurm...

 
bkn aku xnk buat risikonye tinggi...
aku rasa baik aku tunggu mati je dr buat operation tu..
silap2 merana jerk..
buat kimoterapi aje aku lost bnyk energy...
ni kan pulak major operation...
aku nie manusia bkn anak burung ke hape...
ubt lak dh nk hbs stock,
punye pemalas tu xnk g jmpe doktor..
dh la mls nk pk lg,
esok2 je pk benda alah tu..
nk g dgr lagu kasi pecah gegendang telinga aku ni haaa..
puas hati..
 

 
 

5 ulasan:

zella berkata...

hurm...
buatlah pilihan yg terbaek utk kesihatan awk...
semoga cpt sembuh...

zaza berkata...

thanks zella...

pikaka berkata...

sbr k.dugaan sme tu.

miSs s!v berkata...

eh da tukar layout!
ko ade problem ape?

zaza berkata...

pikaka: aah tgh blajo2 nk bsabo lah nie...huhu

miSs s!v: mybe lah, semua org ade masalah...mcm la ko xthu mslh aku nie kan...hahaha

nuffy

Pengikut