Selasa, 15 Disember 2009

Don't Be Suprise!!

.hyep.
.salamualaikom.
.ngee~~.
.sila jgn terkujat melihat entry ini.
.well, actually aku xjadi join kursus tu lah.
.dgn selamber je mamat tu dtg.
.and cakap.
.'iza..i'm sorry kite tpksa batalkan dlu kursus nie, ade sedikt masalah'.
.alasannyer pihak pengurusn kt sane clash jadual.
.so tpksa la menundakan niat baik aku.
.nk tumpangkan kak Ina n kak Pah.
.xpelah, leh kali kalo dh jd kite pergi la sama2 k.
,jgn minggu dpn sudah.
.sbb aku nak balik kampung.
.jumpe ibu, chenta??.
.lantak dier lah.
.dan semestinya org baru itu.
.so excited..minggu lps dah apply cuti.
.harap2 dapat lah.
.hehehe.


.well, for those yg dh bce ENTRY INI.
.skg angah aku dh comfirm kasi nama kt anaknya tu.
.Muhamad Harith Ayyash B. Muhamad Shahril.
.wah2..sedap bukan nama diberi.
.aku ni merangkap aunty dia tgh pk nk panggil ape.
.muhamad ke? harith ke? ayyash ke?.
.hurm..muhamad and harith tu dh familiar sngt.
.so aunty dia ni akan panggil Ayyash!!.
.hehe..walau pun yg lain mati2 nak panggil Harith.
.ape lah, aku mmg pelik dr yg lain2 tu.
hahahaha


k lah bru balik kje je nie...
dh g mandi...





EH!! JAP2....!!!!

thanks lolx..for those yg dh gatalkan jari anda utk tekan nuff aku tu...ya allah thanks a lot k!! so excited bila tgk earning td...hehehe...so jgn lupe teruskn menekan k!! aku akan tekan blk nuff korg..cyg korg lebih lah!! hehe..
mmmmuahhxxx!!

2 ulasan:

ieja berkata...

Nice la nama anak buah kamu ..Ayyash <-- apa makna nama ni?

zaza berkata...

hehe..tenkiu2...
ayyash ek???huhu xthu lak..
nnt2 sy tnye angah sy tu...ngee~~

nuffy

Pengikut