Khamis, 31 Disember 2009

Happy 100th Entry


hye slm sejahtera...
dipetang hari nie hope korg semua relax2 ngan org tsyg.. 




well well well..
berbalik pd tajuk aku ari ni an...
nie entry yg ke 100 buat blog aku..
jap je an..
pejam2 celik, pejam celik dh 100 entry..
ntah ape yg aku merapu, merepek, mencarut membebel
aku pun tarak taw...

drpd aku harem xde sorg follower smpailah dh 56 followers...
thanks to ouls yg follow blog bangang buruk aku nie..
hurm..xsangka lak elok2 je entry ke-100 nie dh nk masuk new year..

actually sblm aku ade blog..
aku mmg ske merepek sorg2, dpn cermin, ngan teddy2 bear aku...
mcm harem jerk..huhu...
tp skg aku bkn bdk psiko lg, cume pendiam!!
huh...sngt sukar utk buang sifat pdiam itu..
tp btempat r babe!!
xkan la org tnyer nama pun aku nk jd bisu an an an...

mcm mana aku bleh terjebak ngan gejala sosial blog nie eh??
ianya bmula sewaktu aku frust giler...
waktu hati nie sakit...
waktu aku perlukan masa utk bsendiri...
walaupun pahit aku xsalahkan takdir,
mgkin itu yg terbaikk utk cik Zaza yg chanteq ini...hahaha

so tindak blsnyer mmg positif habis lorh...
aku rase free sngt kepala nie,
walaupun dgn hnye menulis...
walaupun xde org yg nk komen entry aku... (konon2 sedih)
itu semua aku xkisah,
sbb bg aku, dgn menulis ape yg aku rasa,
itu dh ckup puas bg aku..
kpd yg sudi komen tu thanks a lot lah..
xthu la nk ckp ape g dah...hehehe

itu je lah yg aku rase nk tulis buat entry ke-100 nie..
sian blog aku nie..
xde satu entry pun bfaedah buat santapan follower2 aku...
sorry eh korg...
blog aku nie xkreatif mcm blog si acap tu...
xlawa mcm blog sis intan
xhensem mcm blog si A Fun Dee..

xde hadiah istimewa utk blog aku nie...
cume ape yg aku hrpkn aku xsia2kan peluang berblog nie...
setiap benda tu ade baik bruknyer,
so hrp2 aku gune ke arah kebaikan...

hurm k lah tgh pk utk entry ke-101
mybe azam tahun baru kot!!
tp xde idea lagik...

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut