Khamis, 10 Disember 2009

Kedatangan mu ditunggu-tunggu..



salam..
ni actually xde lah berita panas,
sbb entry sblm nie aku da ckp..
dah suam2 kuku..3 hari dah berlalu..
jeles sbb intan izani post pasal anak sedara dia..
so aku pun gelabah jg nk post pasal ank sedara aku..
cam kepoh jer an???
hahaha...




well...actually angah aku dh kawen 5 tahun..
kire2 balik dh nk masuk 6 tahun..
last2 alhamdulillah,
dpt jg rezeki tuh...
diorg dh ke hulu kehilir ikhtiar mcm2..
cara tradisional lah,
ubat kampung lah,
jumpa doktor pakar lah..
semua xjadi gk...
last2 Allah buka jalan..
akak try minum Biodex...
alaaa...yg iklan2 kat tv tu..
ade yg smpai dpt anak kembo tu lah..
alhamdulillah berkesan!!!
minum pun xsmpai sbulan lah
tambah dgn usaha keras diorg..hahaha
so, buat pasangan yg belum timang cahaya mata tu..
try2 lah minum Biodex,
mane tahu dpt!!
hehehe...promote lak..








- ni lah dia pasangan bahagia itu, Shahril & Shaheda-






aku tabik giler r ngan angah..
kalo laki lain 6 tahun xdpt anak lg sure tiap2
hari asik merungut xhabis2..
last2 bcerai tanpa usaha...
sian kan..
bcinta bagai nak rak,
dah kawen xdpt anak jd punca cerai berai..
hurm...tu lah manusia,cpt sngt berubah
n lupe!! (ayat ini dtujukan khas utk Chenta)









-ni time akak Eda pragnant...dh nak bersalin malam tu-







takot aku tgk perut dia..
bulat semacam..
aku ingt nk dpt kembo..
last2 sorg je kuar..
baby boy lak tu...ngee~~
bru berangan nk buat team bola jaring pmpuan..
tgk2 yg kuar lelaki..hahaha..
pdn muka aku!!


jom tgk baby diorg...anak sulung
n cucu sulung sbelah akak aku tu..









-ni lah baby boy tu..3.08kg..lahir kul 3pagi-








hah lupe lak nk cakap...
akak aku tu bersalin dkt
hospital Temenggong Seri Maharaja Tun Ibrahim..
of course lah kt jb kan...







so...aku turut bersyukur sbb MR.Newborn nie
lahir dgn sempurna dan sehat,,
kalo tgk tu anaknyer ikut muka akak lah..
sebab sepet2 sikit...
tp xpe angah, jgn bkucil hati..
besar nanti tu mesti ade juga iras2 angah,,
paling kurang perangai angah yg baik hati kan..
hehehe..
bukan bodek ok??!!





aku ade tnyer...
'angah nak kasi nama ape?'
dia pun tgh pk lg...
yg ade dlm kepala otak dia time tu
Muhammad Harith ape ntah..
punyer la panjang...
aku cakap lah,
'apsal xde 'sha'... angah kan Shahril, akak lak Shaheda..so kasi la nama pun ade Sha juga...'
tp dia ckp dh bosan...hehehe..
xper lah..asal angah bahagia...





actually ni semua pic mms angah kasi...
yelah aku jauh nun dperlis ni haaa..
mgkin hujung bln nie aku akan usaha amik cuti..
majlis cukur jambulnyer 25hb nie,..
Harith! doakan aunty taw,
kalo aunty ade cuti aunty janji akan g tengok Harith kt umah atok ayer hitam k..
nanti aunty bawak uncle Chenta skali k...
ngee~~
luv u Harith...

4 ulasan:

ieja berkata...

tahniah ye dah ada anak buah. comel baby tu.. :)

zaza berkata...

hehe...thanks ieja....
so happy...

acap berkata...

aku mahu biodeks boleh?

zaza berkata...

adoiii,,acap ko nak beranak jg ker??
huhu...
cube lah try kan mane tahu dpt mengandung anak kucing pun orait gk...
lps tu kasi kt aku k...

hahaha..gila la kau...

nuffy

Pengikut