Rabu, 30 Disember 2009

KURSUS LAGI!!

holllaaaaaa...hurm...kebosanan tahap kicipanan...
well well well...
aku nie sbenarnya blom lg packing utk turun kedah esok..
dh mcm harem jerk!!
langsung xde semangt nk pergi..
tu lah, len kali postpone lah smpai 10x...
kan semangt dh terbang melayang2.

oh ya...td ptg aku ade hantar surat terakhir buat seseorg...
almaklum lah dh nk masuk taun bru nie..
yg lps2 tu mls lg nk dkenang..
siap gune pos ekspress lagi..
hrp2 dia dpt lah sblm dia start kje isnin nie..
hp pun aku rase cm nk jual jerk,
xde pekdah daaa...
dr xbertopup berkurun2 baek jual jerk..

tp kwn aku tu haaa ckp xpyh..
senang nnt dia nk contact aku ajak g shopping..
tenggalung kang bru ang taw..,

bru perasan..
selama aku kt perlis nie, ckt pun aku xbelajaq ckp org utagha..
perh!!! tmpt gheja aku tu an depa ckp apa pun haram aku xpaham..
pelat gila...tmbah2 yg duk kt padang melangit nu...
kalo hampa semua dengaq, sah2 hampa xpaham apa depa dok merapu..
aku nie kira boleh tahan lagi lah..
tp kalau nk ckap utagha tu susah la ckt...
huhu....xpa2, masa bnyk lagi..
nnt aku belajaq lah ckp peghlih nie..
bkn payah sngt pun...
org putih kata 'practice make perfect'
hang tunggu la sbulan dua lg,
mana taw aku dpt boypren org utagha lak...
laju ja aku ckp utagha...kekeke

hum, aku ni tgh pk nie..
esok nk turun kedah ngan sape...
nek keta aku ke nek keta diorg..
brg2 xkemas lg..
hrp2 xde la yg tertinggal nnt...
nk away jap...
g kemas ala2 koboi...



4 ulasan:

Zuewairy berkata...

take care ya;)

zool berkata...

Biasanya kalau selalu kursus ni maksudnya nak naik pangkat.. :)


First time singgah blog ni..
ZOol

zaza berkata...

Zuewairy: sedap nama kamooo...yeah!! i'll take care my self...

zool: nama kamoo mcm pernah dgr dlm tv...huhuhu...yker naik pangkt...aminnn...murah rezeki aku..ngeh3...

zool berkata...

??? Nama dlm tv?? Tu Zool lain tu... Saya tak popular sampai boleh masuk dlm tv..

nuffy

Pengikut