Isnin, 14 Disember 2009

miss you all.....bye3!!


hye semua...huhu..penat nie...hurm..jap2..nk tarik nafas....



3 saat kemudian..



ok dah...hehe..actually aku kembali ke zaman silam, main kejar2 ngan anak2 buah...hahaha...aunty diorg nie dh mula sakit agaknyer...ngeh3..hurm btw, hari ni happy jg lah sbb kje kat office dh settle..esok aku diarahkan ke sungai petani kedah...kena follow kursus, almaklum lah org baru lah katakan...hehe..hurm ckp pasal kt opis ni actually aku dh dpt room sendiri...wallaweiii...sioknyer..haha..jgn jeles sudah....

aku bukan demand or ape2 je lah..but sumpah aku ckp aku xkan boleh buat kerja kalo kanan kiri aku asik ngumpat pasal kain org tu terkoyak, terselak and so on lah...apsal lah aku kje kt sini yer??diorg nie dh bnyk pahala sngt ker smpai nk mengumpt psl org lain..ntah la kan..yg xtahannyer bila diorg ajak aku skali...adoiii cik kak ni, agaknya nk makan pelempang masak cili ngan aku kot...sprt dulu2 kala lah, aku akan jd org yg paling bisu dlm office slagi xde benda perlu nk dcakapkan..smpaikan dh kena cop 'SOMBONG...' lantak korg la nk ckp aku ape, yg pntg aku buat kerja n xmakan gaji buta cm korg...

dah la tingglkn hal di office tu..aku pun xnak amik tahu sngt..ape yg pntg aku dh dpt bilik sendiri..lps nie xde sape yg dpt gnggu aku..actually bkn aku sorg...dlm bilik tu aku ngan cik Aina, our manager yg baik giler...hehehe

btw...aku dh pun lari tajuk...tujuan tajuk datas dberi adalah kerana esok aku kena turun KEDAH...outstation slm 3hari 2malam...tp tetap kena masuk office jg esok..pkul 5 ptg terus betolak ke sungai petani..keesokannye aku kena lapor diri kt tmpt kursus tu pukul 8 pagi..nasib baik lah aku x pergi sorg2..pengarah suruh kami bertiga attend kursus tu..aku, kak Ina n kak Pah..memandangkan kak Ina n kak Pah xde transpot..dgn baik hatinya aku akan tumpangkan...at least xde la bosan nk drive smpai sungai petani...huhu...jauh gak tu..baik tak aku???hahaha...<--- gile riak!!

xrisau sngt sbb duet minyak n tol boleh klim balik ngan company...hotel mmg dh dberi percuma termasuk makan minum...so just enjoy the kursus je laaa...hehe...ada sape2 nk ikut x???hehe...

well....akan sngt2 merindui blog ini...bkn xnk bwk lappy nie tp masalahnye aku xkan ada masa nk buka tenet time tu...sumpah sebok punye..
k lah aku nk packing2 brg2 ckt...nnt aku dh balik dr Kedah..akan aku update sgala bagai yg aku buat kt sane k...hehe

will miss u all....bye3...flying kiss for u all ;-*

4 ulasan:

nOOr amaLINa berkata...

nice bLog la...
hehehe...

Hang TuARC berkata...

bye3

zella berkata...

take care dear ;)

zack zukhairi berkata...

nk dtg kedah? hang smpai aloq setaq, pala hang aku putaq! hakhak.

nuffy

Pengikut