Sabtu, 19 Disember 2009

Moh Kite Happy

salam sejahtera dipagi ahad yg mulia...
tgk jam sikit!!
jam menunjukkan angka 12.24am..
masih xdpt nk lelapkn mata ku...
hehe..
biase lah hujung2 minggu nie..
tmbh2 lak esok cuti lg..
jwbnyer tdo lmbt lah aku weiiii...


ptg td, aku g umah along setelah mata nie penat
ngadap PC jer...
along ckp dia xdpt join blk jb hari khamis nie..
dia kne g presentation ngan jabatan pelajaran tinggi..
test utk naik pangkt lagi...
along nie aku tabik ler,
anak dh 5 pun still futher study...
skg tgh buat tesis utk phD dia tu...
mmg susah la nk nmpk bulu hidung dia..
alang2 dh dia ada kt umh minggu nie,
borak2 la ckt ngan dia..hehe



esok adik aku si Adila tu dh nk balik matriks..
dgn secara automatiknya,
gelaran chef dlm umah ni akan aku sandang kembali...
hahaha...hurm...
bkn ape, kasi dia masuk dapo ckt..
pmpuan saje xreti masak ape cer...haha
ngutuk adik sendiri lak..
but, i'll miss her...
dia la tmpt aku nk main tarik2 rambut...
dlu time kecik2, aku rmbut pendek..
so mangsa buli aku dia lah...sbb rmbut dia pnjg...
aku ckp 'rmbut pnjg mcm pmpuan lembik!!!'
ceh...aku ni kasar sngt ker???
tu la zaman kecik2, ckp ikut lepas jer...hehe



ntah kenapa tibe2 semngt aku nk g kje ilang...
mybe sbb td kak Aina sms bg thu,
kursus yg diorg plan hari selasa ni skali lg cancelled..
adoyaiii...bape kali nk cancel daaaa..huhu
xpe lah, asalkan jgn tarikh tu jatuh time aku bcuti..
gpun aku dh apply cuti..ngee~~



tgh pk nk belikan hadiah ape utk anak buah baru aku tu..
Muhamad Harith Ayyash...
abg aku tu loaded ckt,
kang aku beli murah2 kena perli kaw2...huhu
tgk la cm ner,
actually aku punyer habit dr dlu lg yg xdpt nk ubh..
dr anak sedara aku 0 smpai lah dh masuk 9 org nie...
aku xkan bg present kalo baby tu baru lahir..
sbb bg aku, cth mcm kalo hadiahkn baju baby...
kejap je dia akan pkai..
sbb baby kan cpt mbesar...
so baek aku belikan diorg bile dh besar ckt...


kalo anak2 sedara aku yg gurl nie btuah la ckt..
aku rajin bwk diorg jejln...
tambah2 shopping...huhu...
ske sngt tgk bdk2 nie pakai gaun comel2..hehe
maybe sbb time kecik2 aku xdpt pakai gaun sepuas2nyer kot...
hahaha...jawapan bodoh btol...
so aku akan belikan diorg gaun sorg satu...
pokai r nk beli bnyk2...
kalo anak2 sedara aku yg laki lak,
aku ske belikan diorg cap atau sport shoes...
nmpk smart lolx...hehehe....


kalo korg nk thu dlm fmly aku nie,
semua dh kawen tinggl aku ngan adik2 jer blom..
so ble bkumpul ramai2...
abang2 aku balik bcuti ngan anak2 dia,
mesti riuh rendah rumah aku...
kdg2 aku jeles tgk diorg ade anak sendiri dah..
comel2 lak tu...
rase cm nk anak cpt2 jer...huhu...
tp kawen pun blom ade hati nk ade anak..hehe


hurm mlm nie aku layan cafe world jer..
aku nk buat print screen..
tp xbleh jg..apsal ntah lappy nie...
huh!!geram btol...
hah actually my friend ade nk jual lappy..
bru guna 3 bln..
tp itu pun guna skali skala sbb dia mmg bnyk lappy...
yg dia nk jual nie VAIO warna merah
ngan harga RM2000 aje...
kalo original dkt 4k jg kan...huhu..
mmg murh la, tp aku tgh bajet nk beli DLSR dlu...huhu
sabo je lah...hurm..
kalo sesapa nak beli infom la kt aku..
nnt aku aku bg thu dia...


hurm ape lg yg nk dtulis ea???
hah!! lately aku btol2 teruja bila folower aku meningkt naik...
semua nie gara2 aku masuk gengblogger...
xsmpai seminggu masuk,
dh bleh dpt rmai mber blogger...hehe..
toce2!! ngee~~
kpd yg dh kasi link tu,
thanks you so much..
akan aku klik2 nuff korg...hehe..
ok lah smpai dsini dlu,
ubt yg aku mkn nie dh mula bg kesan...
mata nie dh mcm nk terpadam jer...huhu
btw, see u all tomorrow...daaa

4 ulasan:

mIsTa aLeH berkata...

wah sony vaio 2k jek murah gile..huhu
tp tgh pokai wakakaka ~

zaza berkata...

aah mmg murah giler r...
dia pakai pun kdg2 jer,
bru 3 bln beli..
masih elok lg taw...
kalo la dia kasi free,
fuhh!!!giler tayang la jwpnyer...

Aus berkata...

aahaha..
hye..
jalan2..

xsaba nk ade anak...
ape lagi.
sementare cuti skola ade lagi..
cepat2 buat kenduri kawen..
hehe..

ok bubuye !!

zaza berkata...

adoiii..pasangan pun tarak..
nk kawen ngan bulan ker?huhu

nuffy

Pengikut