Khamis, 17 Disember 2009

Perlu letak tajuk ke?

hye..cmt mlm....actually so sorry la sbb lmbt post entry ari nie, slalunya balik2 kerja terus on9 kan...dh tu ziarah2 blog korg, n klik2 nuff..tp ari ni aku nk mintak ampun maaf sbb lmbt bnyk..huhu

actually hari ni Syed xdtg kerja..kitorg punye manager punye la bengang..mmg la kje xbnyk, keje kt opis hari ni lbh kpd agenda mengumpat n mengutuk sesuka hati mak bapak diorg...sumpah!! aku xjoin dohh..xlarat r nk ratah daging sedara sendiri...cam baek je minah sekor nie..haha smpai je rumah aku terus mandi2 n salin pakai t-shirt bola kebangsaan kiter...hahaha...jgn tkujat yg aku ni minah bola...kikiki...hari ni Malaysia vs. Vietnam final sukan sea..so ape kejadahnye kalo tak tgk..kalo kalah pun at least bawak balik perak pun ok kalo susah sngt nk kejar emas tu..

tp susah nk ckp r kan..sparuh masa pertama haram satu gol pun xmasuk lg..dr apa yg aku tgk sparuh masa pertama nie serangan tu Vietnam la paling banyak buat..malaysia cm takut2 jer nk buat serangan, huh!! hampeh betul..tp ape yg best, 'back' malaysia hari nie dh bnyk perubahan, sedikit mantap drpd biasa..last2 rest tanpa jaringan sparuh masa pertama...tp aku sumpah xpercaya bila separuh masa kedua malaysia dpt satu jaringan..xsilap aku Syafiq yg jaringkn..fullamak, melompt aku kt dapo tu sorg2 cm org giler...hahaha..minit2 akhir tu aku ingt dh nk seri sbb vietnam nmpk semangt len mcm jer nk bolos gawang malaysia..tp last2 emas tu milik malaysia jua setelah penantian 20 tahun..giler senyum smpai ketelinga, hilang semua masalah...kah3...

lps maghrib tu mak aku ajak g dinner kt skolah dia, dsebabkn aku pernah jd cikgu smbilan kt situ, aku dijemput juga..hurm fikir smpai 20 kali gk, last2 g lah juga memandangkn esok cuti..dsebabkn tema mlm nie ala2 kmpg, so aku pakai je kebaya sulam indonesia yg warna grey tu...hehe..xsangka jd perhatian ramai...wow!! market tinggi juga aku nie...kah2, perasan w0o0oo..mkn lak best juga, skali aku sapu nasi tomato, kambing bakar..fuh!! sumpah sedap dohh..rugi korg xmakan..smpai kebaya aku sendat jdnyer...hahaha

smpai umh jer terus on9 n post entry ni utk korg.. =D

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut