Selasa, 22 Disember 2009

Sakit Jiwa Versi Baek Punyer...




1st!! assalamualaikum....
jwb, jgn tak jwb k..
hukumnya WAJIB...
ok settle satu hal..







2nd!! gi kje nek moto...
smlm tdo lewat sbb nk cuci keta kancil along tu..
nk dbawak kje ari nie..
bila dh bersih,
dh lawa..
dh xde semak2 dlm keta tu...
dh xde habuk @ kuman..
n yg paling pntg dh bkilat!!
siap polish lg tue babe...
tibe2 along ckp..
'esok along nk hantar ieqa g umah nenek dia...'
ok fine!! after dh bersih semua,
bru ko ckp kan along...hampeh!! h***m     j***h
amik balik keta kecik ko nie!!
aku xhingin, last2 g kje ngan moto adik aku,
lps tu kena cop minah rempit ngan officemate...fine!!








3rd!! dsebabkn aku new staff..
so kira bonus for customer aku xlyk buat lg..
memandangkn aku duk saje geget kuku..
semua org dtg kt aku n ckp..
'zaa tlg gam tu, tlg lipat ni, tlg masukkn dlm anvelope, tlg print jap, tlg buat kopi...'
what the hell of you nk suh aku cm barua korg heh???
sory ayat org tgh marah, xsempt nk pk ayat elok2..
last2 pkul 5.00pm aku dh lesap dr office ngan semua kje2 tu xsiap..
lantak lah, itu semua NOT MY JOB!!
tlg jgn buli aku k...






-pic ni xde kena mengena ngan 4th punyer citer-

4th!! CHENTA!!
tinggl lg 3 hari jer aku akan ke JB...
WHERE ARE YOU NOW???
dh xbleh ke buang ego tu kejap demi our family...
if you hate me,
just let me noe...
bkn mbisu mcm org yg xde perasaan k...
ape2 hal pun..
rewang nnt ko kena dtg jg...
kalo xdtg so soory la kalo ade parang hinggap kt leher ko...!!


Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut