Jumaat, 11 Disember 2009

Sejak2 Ini

salam...
to all my follower aku ucap thanks sngt2,
walaupun aku xsempt nk blogwalking g blog korg.
tp aku try juga..
sejak2 ini aku cbok ckt,
eh!! bkn ckt...cbok banyak..
kt office tu diorg nk capai target keje
sblm 15hb..
so haruslah semuanya buat OT..
bg yg dh kawen ade la kelonggaran,
mane tahu nak balik kje jaga anak,
nak masak ke, n ape2 je lah..
well..kpd yg bujang terang lg bsuluh,
korbankan lah masa anda dkt office yerk!!
so mmg xsempat nk g blog korg n komen2 bnyk kt sane..
maaf ye kwn..


sejak2 ini juga perasaan aku sngt2 xbetul..
skejap happy, skejap sedih,
skejap nangis, skejap meraung!!
gila sudah aku...hahaha..
ntah la xthu nk story mory mcm mane lg dah..
tp ape yg pntg biarlah org2 itu bahagia,
aku sengsara xper..acece, ayat kesian!!
maka kasihani lah aku yg OKU mental nieh..


sejak2 ini juga tiap2 hari lps aku blk kerja,
akan aku bagi kunci kereta pd adik aku...
sbb aku mls nk g petronas...
berderet kereta memanjang tunggu turn nk isi petrol..
huh!! dah la blk kje dh lewat,..
nk tunggu2 cm tu lak..
sumpah aku xisi minyak la kalo cm tu...
so dia lah yg tukang isi minyak setiap kali tank aku naik merah...


sejak2 ini juga tidur malam aku terganggu...
dek perasaan yg xmenentu nieh..
xpernah plak aku rasa bermasalah smpai mengganggu tdo aku..
this is 1st time aku rase smpai tahap mcm tu..
kalo tak, bila dh tido tu alamatnyer tunggu bom meletup bru tersedar..ish3..
teruk jg kan masalah aku nie??!!
masalah perasaan lah katakan...ngeh3,..


sejak2 nie juga dh lama aku xpergi kedai top up..
dlu kalo topup rm50 dlm hp
3 hari sure dh hbs..
ni aku topup rm50 dr sblm raya aji lg,
xhabis2 jg...
yelah...asik sms org je mesti tiap cm nie....'weh call aku!'
mcm mana la credit tu nk jalan...ayoyo...



sejak2 ini juga aku mandi lmbat!!!
HAHAHA...
sumpah pemalas..
eh bukan pemalas, tp kurang kerajinan..
yelah balik kje pkul 7,
trus ngadap lappy...
almaklum lah kat office xleh nk on9...
hah..mmg lmbtlah mandinyer,
dlm pkul 8 bru nk mandi2 semua..
lps tu tidooo lah...


*entry baru balik keje..

2 ulasan:

Abg Din berkata...

Abg Din klu balik kerja.... lepak kejap minum teh satu gelas....

Lagi satu...jgn amalkan mandi lewat tau! Tak baik utk kesihatan.....

:D

zaza berkata...

huhu...baik abg!!!
ngee~~

sudi gk jenguk kemari...

nuffy

Pengikut