Khamis, 17 Disember 2009

selamat bercuti..salam maal hijrah..sape nak aku klilk nuff korg??

salam...hari ni amat lh rajin hendaknya..bgun pg terus mand siap segala bagai..sbb ape??smlm termimpi2 yg kedai jual surat khabar tu tutup awal, sbb paper laris djual gara2 kontijen bola sepak kebangsaan kite tu juara sukan sea..huhu..bleh lak smpai masuk mimpi2..huhu, semngt gtu...last2 bgun je subuh td trus mand, n siap2..kalo hari len cuti, jgn hrp nk rajin mcm nie..paling kurg pun kul 8 bru mand...hahaha

mak pun tkujat tgk anak dara dia ari nie len mcm jer..ayah relax jer, dia dh dpt agak dah ape anak dara dia ni nk buat....hahaha...ayah la yg memahami ckt...siap senyum2 n pesan roti telur lagi kt kedai pak lah tu...xde hal lah..memandangkn adik aku yg study kt matrikulasi tu balik bcuti sempena maak hijrah, ape lg...kasi buli sama dia...hehe..gile zalim akak dia sorg nie so, tukang masak hari ni dh diambil alih oleh adik aku....tenkiu cyg ku sbb balik bercuti...ngee~~

smpai je kedai, mmg surat khabar tu laris giler, mcm pisang goreng panas...fuhh!!! tinggal metro itu pun 2 naskah je lg...yg len2 tu xpyh ckp, dh hbs...mmg betullah mimpi aku smlm...ingt hari ni nk pesan kt adik aku tu kalo dia kuar g bandar...suh tlg belikan majalah ABS bln ni punye...sbb xbeli pun lg...huhu..dh lama tu, seingt aku..yg bulan lps pun xbeli jg...adoiii.....

balik je rumah ape lg, mula la belek semua...berita pasal bola sepak, satu ayat pun xtinggl...semua baca...hahah...gila fanatik punye minah nie...so, cari2 td dlm youtube kot2 la ade psl bola smalam time Syafiq jaringkan gol bertuah tu...last2 ade gk...meh2 kite tgk lg skali buat yg dh tgk...kalo yg xtgk lg tu, jom2 tgk...rugi xtgk..penantian 20 tahun tu...ngee~~




video

walaupun ramai ckp yg gol tu jaringan nasib je, tp malaysia tetap berhak dpt gol tu...so, jgn la jeles walaupun nmpak mcm nasib jer...belajar2 la terima kenyataan yg vietnam tu kalah...hahaha..menangis la kau keeper vietnam oii...org nk tukar keeper baru konon bleh bertahan..dh la melengah2kan mase je layan sakit dia tu...


ok2...memandangkn ari ni bgun awal n akan on9 smpai mlm, aku nk lawat semua blog korg,
n klik2 nuff korg..dsebabkan aku baik hati ari nie,
sape yg nk aku klik nuff korg tu sila lah bg thu k..kt shoutbox pun bleh, kt komen pun bleh..just tinggalkn link aje..sumpah aku klik nuff korg...

ok itu aje...ape2 nnt kalo mood rajin aku kembali, akan aku update lg k...daa

16 ulasan:

taiko berkata...

Klik le kalau nak klik..

ariff berkata...

tolong klik gak :D

http://ariffshah.com

dinsblog berkata...

janji bola tu masuk dalam gawang lawan...

zaza berkata...

taiko : cm xikhlas je bunyik...hehe

ariff : of course aku klik...

dinsblog : aah...xkisah la gol nasib ke tidak..yg pntg kite menang!!

shuko berkata...

aku nk..tp ari ni mood ok x??

zaza berkata...

hehe...ok je la shuko...mber blog punyer pasal...xde hal laa...

shuko berkata...

hee..tQ2..aku punye earning mseh 0..mane tau brubah nnti

zaza berkata...

ic...newbie dlm nuffnang lah ea...hehe..
dont worry la shuko...
trust me!! hehe

shuko berkata...

aa'aa..baru sminggu msuk..tau ckit2 je psl nuff ni..i will trust you!!hee..

zaza berkata...

ok la lau cm tu...
selamat berjaya k!!
wish u all the best...hehe

shuko berkata...

hee..tQ..dh sminggu dh..tp masih 0..xtau la mane silap..org xklik atau kod slh ke..bab tu la xmsuk..hee..all da best gak k!!

zaza berkata...

xde lah...dia mmg cm tu...
lmbt ckt...
tp last2 nnt dia kira gk..
xkena tpu punyer.,.
tunggu la dlm 2 minggu lg..
mesti ade kenaikan punyer...
yg pntg ade org2 yg klikkan...

shuko berkata...

oo..cmtu..die lmbt msuk rupenye..tgok la cmner sminggu nnti...ade ke x?

zaza berkata...

ade insya allah...jgn isaw k...hehe

shuko berkata...

ok..tQ

zaza berkata...

u're welcome...

nuffy

Pengikut