Rabu, 23 Disember 2009

Semangat Seorg Nenek

hyep...cmt mlm semua..
dh dinner blom???mkn ape??
aku mlm ni mkn maggi kari jer..
bkn xmasak,
tp lps je siap mkn mlm, xde selera lak..
mcm dh kenyg..hurm pelik lah...
mkn maggi ni pun sorok2..huhu

actually esok lps hbs office hour aku skeluarga akn gerak ke joho...
tp plan tu singgh sunway dlu,
tdo kt apartment akk aku kt metari court..
so, sesapa yg dkt ngan situ nk jumpe aku jom lah..hehe
mgkin round KL utk sehari kot..
semuanya bgantung kpd keadaan n masa...
oh yea, kereta aku dh siap service..
tukar minyk itam,
cek tekanan tayar..
check enjin...n sempt lg tu tukar sportrim..huhu..
ayah ckp, mbazir jer..ngee~~

so dsebabkn tujuan utama kitorg nk ke joho
adalah kerana nk buat rewang utk si kechik..
so nenek kepda si kechik tu la paling busy buat buah tngan...
nk tgk??? jom...


- hadiah dr seorg nenek..-

mak tu dh seminggu cari ilham nk buat...
tp hari baru siap,
itu pun dia tgh pk nk tmbh ape lg...perhh!!
Ayyash cayg, bile dh beso nnt jgn lupe nenek taw..
aunty Ayyash ni pun tlg jg...
tlg bg idea ngan tlg possing je cyg...huhu


-abaikan segala bagai kt blkg tu-

hehe...aunty Ayyash lak yg lebih2 eh...
buat tidak, possing nak..huhu..
xsabo nk jumpe Ayyash,
umo dh 3 minggu ea...sorry la ek sbb lmbt,
aunty2 ngan uncle2 dr perlis busy..
atok ngan nenek Ayyash pun cbok gk..
tp rewang Ayyash kitorg tetap dtg..hehe

ape2 pun esok ttp kena g kje dlu...hahaha..
sah2 otak nie dh melayang smpai ke JB dah..huhu
sngt2 gembira..huhu..
hrp semuanya berjalan lancar..
aminnn~~


2 ulasan:

miSs s!v berkata...

utk aku tak ada?

zaza berkata...

wehh...nk jugek???huhu...zaman tu dh lepas la sivvv...hahaha

nuffy

Pengikut