Jumaat, 4 Disember 2009

weekend datang lg...

salam..
slmt bhujung minggu semua...
smlm bukan main aku nk buat OT kan???
itu lah namanya,
hangat2 tahi unta!!!
hahaha..

smlm xleh tdo...
pusing kanan, pusing kiri..
meniarap, mengiring, menonggeng,
semua sudah...
tp tetap xleh jg nk tido..
last2 amik handycam yg dh bpe lama aku xbelek..

aku tgk satu video nie..
time tu dkt Johor..
smbutan hari lahir aku yg ke-19..
yeah! aku masih simpan..
sbb sngt2 bererti..
start dr doa selamat smpai lah,
sesi suap menyuap...
sedih n happy...
sejak itu smpai detik ini aku hnya dpt khabar ibu
dr jauh..
kalo Chenta xbg tahu,
makanya aku nggak tahu dong...huhu

adoiii...melalut lak.
aku nk citer psl ape eh???
ayoyoyo....

aku ade satu idea...
aku ingt nk cite kan kisah hidup aku..
dilahirkan oleh org lain,
disusukan oleh org lain,
dibesarkan oleh org yg lain jg...
unik bukan???haha
tp, bila pk2 balik,
cam xsesuai lak.....
yelah..mcm la ramai sngt yg bace blog aku nie.
perasan giler...

lagi satu pasal love story aku,
yg ramai sngt yg mmg xphm....
asik ckp pening n mcm2 lah...
adoiii...
mmg la korg xphm,
sbb aku xpnah citer,
cm ne la korg nk phm kan....uhuhu...

actually kehabisan idea nk buat entry baru...
so mintk pdpt korg lah...
lgpun xde ape yg menarik dlm hidup aku,
just nk share ngan korg jer..
cm bengap je aku sejak2 nie...adoiii...
k lah nk g mandi,
tgh hari baru nk mandi???
adoiiii anak dara sape lah nie...hukhukhuk...








HAPPY BIRTHDAY ANGAH -32





-kau sudah tua bru mau dpt anak kah?-

hahaha...

-ape2 je lah, adik doakan semoga angah pnjg umur-

-murah rezeki itu pntg!! sbb nnt kena belanja adik shopping-

-ckp kt baby tu suh kuar cpt2, aunty dia dh xsabar-

-miss u so much!!!-



Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut