Sabtu, 9 Januari 2010

Balik Keje...

hyep..ari nie aku balik kje awal..pkul 2 dh smpai umah..maklum lah nama pun OT, so suka suki mak bapak kitorg lah nk balik pkul berapa pun, asal ckup 5 jam...so, mcm yg aku ckp td, aku bwk kek chocholate g opis..bru tunjuk ajer,, suppppp!! habiss!! adoiii....


kalo dh namanya lelaki, xde benda lain diorg nie...kasi la mkn ape pun, xkan ditolaknyer...tolak kayu ngan batu je kot diorg xmkn...smpaikan tuan punye cake pun xdpt mkan walaupun satu slice..whatever, pape pun mmg aku sendiri xnk mkn cake tu...hajatnya kira mcm 1st gaji aku nie aku nk wat kenduri ckt, tp xkesampaian...so ape yg tmampu aku buat cake aje...

puas hati lah rgk diorg pelahap...hehehe..

ok...dsebabkn hari nie aku balik awal, ingt nk rest jer...satu minggu kerja xde cuti...balik kje lak dh kul 6.30...letih bai...sape ckp kje opis relax??nk kena sekeh ngan aku gaknyer...xde maknenyer relax...ngadap PC bagai nk pecah kepala otak nie...

lunch pun sudah, perut dh kenyang,..hati pun senang...solat zohor pun dah...ape lg..jom r!! kite tido....hahah

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut