Khamis, 21 Januari 2010

"Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"

ASSALAMUALAIKUM....

3, 4 hari menghilang..
kini mjelma dgn lucky draw,,,
so busy lately..
rase cm nk pecah kepala otak nie...
so jom lyn Lucky Draw nie,
hrp2 lucky lah aku lps nie...


"Dengan ini, saya / I / aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."







More about this lucky draw:
  • Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
  • Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
  • Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

  • Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.

  • First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

  • Keputusan adalah muktamad kaedahnya. 

hah!! senangkan?
that's y lah aku join....
so kpd u all semua...
tunggu ape lg,
jom pakat join ramai2...
jgn tunggu lama2 lg...

2 ulasan:

CY4.0 berkata...

hola zaza,
thanks for joining :)

zaza berkata...

hehe...
u're pleasure...

nuffy

Pengikut