Ahad, 10 Januari 2010

Mane Company Ko?

soalan yg selalu singgh masuk dlm lubang telinga aku yg suci nieh...well, nk tnye lah ckt kan...dh xde soalan lain ke dlm dunia nie yg korg nk tnye selain soal peribadi aku?? actually xslh if u ouls just wanna noe..tp tlg lah jgn every moment jumpe korg nk tnye the same Q!! aku dh naik muak doh...nk jugak aku karate tengkuk korg...dh naik gila kau nie taw tak...huh.



pntg sngt ke pakwe, marka, balak tu? for me, semua tu cm nonsense je...ok cube pk ngan rasional k, if korg heret bf korg kehulur kehilir...join party la, bwk jumpa sedara la, kenal ngan BFF korg lah..tup tup, esok lusa clash cm tu jer...xmalu ke? ntah la an...kekdg nie lah salah satu reason npe aku ske duk sorg2...korg tahu tak soalan tu mengguris perasaan org len?

kalo korg nk show off pun bertempat la babe...jgn nk tergedik2 mcm Bf korg tu the best in the world..tlg lah jgn nk ungkit2 lg benda2 yg lps, cukup2 la ape yg aku tanggung selama nie...kalo mcm nie lah perangai korg lg after this, aku dicide xnk join reunion kt Tanjung Piai...of course aku rindu giler ngan korg...mber2 berani mati aku...budak2 yg selalu gelar aku 'minah tegar'...n so on lah...tp please, jgn jadik budak2...

aku nk bebel bnyk2 pun bukan korg bukak blog aku...n i'm sure budak sekolah sri skudai, satu kelas ngan aku pun xde yg jumpe blog aku lg...bkn aku xnk bg thu korg...tgk je la bab aku tumbuk budak pam minyak kt larkin perdana ari tu pun dh kecoh smpai singapore, nie kan pulak kes aku xjd bertunang...dah2 la weii...ckup2 la ape yg dh aku tanggung selama nie...

aku xmrh, cume kecewa ngan sikap korg yg mcm tu.....korg nk ke one day org len lak kecoh2 psl hal dlm kain korg...sure n of course xnak kan???so fikir lah dlu sblm wat pape tindakan....ingt!! setiap ape yg kite buat ade balasannyer...tak hari maybe esok lusa....

2 ulasan:

ASaDa RyutaRo berkata...

waa~ emo! hehe :P dah keras hati ea skrg?

zaza berkata...

sure la emo...otak dh naik selenge seyh...adooii.

nuffy

Pengikut