Jumaat, 1 Januari 2010

Pak Leman Jatuh Longkang

hye...slmt hari sabtu..
slmt bhujung minggu..
masih lg mcari idea nk menulis...
tajuk diatas harem xde kena mngena ngan sesape pun...
menarik traffic yg tinggi??
itu amat xbenar sbb blog ku mmg xpernah top...

srapan pg nie cume air kosong...
bdn dh xlarat sngt,
kurang air agaknye...
smlm xdpt tdo, pk menatang ape pun aku xtaw,,
aku tahu sedar2 je pg td kul 10...

urm...uhh...arghh!! nk ckp ape nie...
adoiii...jap2...perah2kn otak!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

oke3..pasrah skejap..
ni cite smlm time kt opis...



linda one: za apsal ko tak pandang si Apis tu?? Sian dier....


aku: Apis mane eh?? 


linda one: ko ni kan, org dh baik tahap gaban mcm tu ko layan sbelah mata jerk...


aku: kena layan ngan mata eh??


linda one: ish susah bebenor nk bckp ngan org keras hati nie...


aku: hahahaha <--- gelak mcm org kena sawan...


linda one: dia baik taw...ari tu dia snggup bla bla bla bla...dia dh buat bla bla bla...dia ckp kt aku bla blabla,,,


aku: owh....smbil memblahkan diri ku dr tmpt tuh...




sini ceq nk cita bg noooo...
so sorry la kalo nk guna org perantaraan...
kalo ko baik sekali pun Apis,
nie bukan caranya,..
walau setiap isnin ko bg aku coklat,
ko ingt aku xtahu ke sape yg bg...
tp ko tau tak ape aku buat ngan coklat tu?
aku bg kt Intan n then aku ckp kt dia
'intan secret admired ko bg'
jgn lah ko sesekali silap yg aku akan mkn coklat tu n then
aku akan cair dgn setiap ape yg ko dh buat...
takut gk kalo ko mandrem aku..
wahahahaha

aku jahat? aku rase lebih baik aku jd org jht
dr jadi org hipokrit xbertempat...
kan kan kan...
sape mkn sos dia tahu la ape rasenyer..

at now aku nk hidup bebas..
freedom..xde pakwe or marka..
xde yg nk control ape aku nk buat,
sbb aku dh cukup dewasa nk menilai baik buruk...
cukup2 lah selama nie aku asik ikut kehendak org..

k lah, bru nk g mandi...
sumpah jd pemalas bila dh weekend day nie,.
mau jln2 xde mood...
kengkawan dh bersepai..
k ah...jp g nk tgk korean drama kt mysoju..
'BOYS BEFORE FLOWER'
ntah bpe kali aku tgk cite pun aku tarak taw,..
tp layan jerk, sbb best!!
k gua chow lu..
lu all take care yeps..
daaa

3 ulasan:

Jard The Great berkata...

hehehe.. seyes tak nk berpakwe??

missiesya berkata...

walau kita alone..tp epy kn hidup?tu ptg!!

zaza berkata...

Jard The Great : selagi boleh halang perasaan tu, mmg nk single je smpai bile2..tu azam taun bru...ngeh3...xnk berpakwe tp nk bersuami....hahaha


missiesya : so sokong kamooo!!haha..ape yg pntg hati kite happy...

nuffy

Pengikut