Sabtu, 30 Januari 2010

Ptg Sabtu Minggu Akhir Bulan Ini...

 
 
 
 
 pejam celik, pejam celik dh hujung januari...
hurm...cpt je mase blalu kan...
sorry la smlm mood aku tbang dtiup angin..
xgune gk kalo nk cite kt cnie,
cume jdkan pengajaran utk diri sendiri for the next time..

mcm biase lah,
sabtu bkn lg holiday bg aku..
dh xde mknanya sabtu hari utk keluarga..
asik kena masuk opis jerr..
kalo diorg xdesak pun diri sendiri rase plu settle semua benda kt opis tu..
ape2 pun last2 aku jg yg nk kena tanggung..
so lbh nice kalo aku pk utk mase depan,
biarlah bpenat lelah asalkn kje xde tangguh2..

td dh borak2 ngan GM aku..
dh bg thu pun yg aku nk amik cuti 3 bulan...
bukan sesaje k!!
tp sbb aku kne buat operation...
aku ingt dia nk mbebel sbb amik cuti lama sngt,
tup tup aku lak yg mbebel kt dia...hehe..
cume nk kena buat surat la sikit kasi kat pengurus..



 
 
 
satu hal dh settle,
ape yg aku pk skg nie cume nk susun agenda sblm operation nieh..
nk kena hadir wedding akk aku kt kelantan,
dh tu dlm waktu yg same nk kena blk JB..
itu yg penting,
yg sampingan tu bnyk lg...
- achik dh bising sbb dh jarang g umah dia
- blom g wat hair spa..rmbut dh xnmpk mcm rebonding
- janji nk belanja Has mkn pizza 

bnyk lg lah kalo nk list..
baik buat entry psl tu terus...
hurm..
dlm waktu tdekat cm nie pun ade jg benda mengejutkan..
cthnya Am..dh lama xdgr khabar dia..
ingtkn dh jd arwah, tup tup smlm ayah dia ade call aku..
bkn xske cume aku cube utk mjauhkan diri aku
dr dia dan yg bsangkut paut ngan dia..
bunyi mcm kejam je,
tp itu yg tbaik utk aku stelah aku bkorban bnyk benda..

mlm nie ingt nk ngadap lappy nie je smpai lebam
buka mysoju tgk cite korea ke...
eh. bru tingt 'SUMMER SCENT' aku tgk sparuh jln je..
xleh jd nie,
mlm nie kena khatam jg..
alang2 esok cuti..ape slhnye...hehe


p/s  :  sape ade ubt utk sakit jiwa?

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut