Jumaat, 22 Januari 2010

giler Busy

~salam readers~

tetibe rase bsalah lak sbb skunk nie dh xaktif ber'blog' nieh..
bkn hape..busy ngan perjumpaan company..
smpaikan mandi pun xsempt...
org yg slalu perli aku busuk tu haaa encik nazaruddin kiter..
'awk ingt awk tu wangi sngt eh??'
hahaha...biarlah..
punye suke bdn lah nk mandi xnak...

oke...lps tu mber baeeekk aku...
Khairil Syazwan..
dh merungut apsal aku busy semcm...
well nk cite xnk eh?
cite je lah....

lately mmg busy...
perjumpaan company kali ke-5 nie mmg aku kena turun pdg.
tahun nie location kt Dewan Wawasan Jitra...
semua cawangan sluruh Malaysia akn bkumpul utk hari Ahad nie..
so utk org yg luar dr Kedah mmg penginapan dsediakan..
aku lak AJK penginapan..
mmg busy...leh kata everyday mula dr isnin lps smpai ari ni hp aku asik bunyi..
smpai kdg2 aku fadup mcm nk off jer..
bygkn lah kul 3 pg pun call tnye psl hotel...
adushh!!

meeting yg konon2nye tgempak tiap2 hari ade...
n tiap2 hari jg lps office hour aku kena rush g Jitra...
smpai umh dh maghrib...
penat gile!!
yg geramnye kje kt opis tu ttp kena hbskn kje sblm hujung bln nie..
nk closing acc segala bagai...
lps tu ade la prob matter kat mane2...
salah key-in lah...
data missing lah...
statement not complete lah....
aduyaiiii....
lps tu ade lah yg nk suh aku buat keje 10x..
cek bank taruk merata2 lps tu semua nk tnye aku...
sah2 boss pun nk tumpang merepek bila dh bnyk aduan dbuat...
'oiii...encik Faisal!! gua tau la company ni lu yg punye...tp berjiwa rakyat lah ckt ngan aku sparuh nk mati neh...'

k lah...nk melantak ape yg ade kt dapo tu...
paling kurang pun air teh pun jadi r...
penat doh...


p/s: hrp2 Encik Faisal xjumpe blog aku...
kalo tak papa kedana aku bulan nieh...

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut