Isnin, 1 Februari 2010

Kawan Ku....




hye korg...actually smlm sblm aku tdo aku dpt sms dr member aku Liyana
'Za, ko tahu tak majlis Iman 20 Mac nie?'
mcm tu la bunyi-nye lebih kurg...
actually aku ngan Iman mmg kwn baik la time skolah dlu,
sbb utama-nye mak aku cikgu math skolah kami,
ayah dia lak cikgu sains skolah kami gak..
jg kitorg nie anak cikgu lah...
time form 3 dlu siap duduk sbelah ngan die lg taw..
mmg kamceng r...tp dia baek..
aku nie haaa jht xpasal...mcm2 kes aku buat...

time dia btunang ari tu pun aku dpt thu dr mulut org..
dia xde lgsung text aku atau jemput aku secara personal...
mmg terkilan lah kan...sedih tu ade la jg...
tp still pk positive sbb majlis btunang nie kebanykannye buat sederhana aje...
tapi......
lps tu dpt lak tahu dr Liyana yg dia dh nk naek pelamin...

 

 sumpah ckp mmg sedih r...
xmgkin la dia xde no hp aku...pd hal kalo dia nk usaha cari no aku xsusah..
dia leh mintk tlg ayah dia tnye mak aku no hp aku..
memandangkan mak aku ngan ayah dia kje satu skolah..
tp smpai skg nyepi cm tu aje..
nk kata dia jemput melalui mak aku xde la pulak...

ape2 je lah...
lgpun kalo dia jemput aku pun mybe aku xleh g jg...
majlis kat perak pd 20hb mac...
aku lak operation 16hb mac..
xpe lah Iman..aku doakan ko dr jauh je,
semoga ko bahagia ngan pasangan ko tu...
semoga kekal ke anak cucu k!!!

tingt time college dlu...
Iman tu junior aku,
dia futher study lmbt ckt sbb ade mslh peribadi..
time tu kitorg dh mcm org asing,
tp tetap bertukar senyuman..
one day tu dia ade emergency call from kmpung dia..
so kena rush blk perak scptnye..
last2 mintk tlg aku teman dia blk perak,
sbb dia xberani balik perak sorg2..
sbb aku masih anggap dia sbg kwn baik aku,
aku snggup tipu lecturer sbb nk minta skip test admin..
hurm..
tp semua tu tinggal kenangan aje lah...



SO SAD!!!



Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut