Jumaat, 12 Februari 2010

Mereka Secocok...Anda ??



hye semua...dh bpe lame xhupdate ye??
ntah la..bru 2 ari kot..


acct, aku migrain ah!!
kepala nie cam ketat semcm doh..
cm ade batu konkrit plus batu kapoor dlm kepala nie..
ari ni dh oke ckt,.
 
 
weh korang!!
CNY bile hekk??
opis aku tu harem jerk...tak 1 Malaysia langsung..
satu ari pun tarak cuti beb...
wak lu!!
geram nieh...tp yg aku pelik thaipusam kasi cuti la pulak..
boss aku tu mix ngan india kahh??


***


muqaddimah je tu...nie nk kembali ke sedia kala...ape kejadahnye aku taruk title tu hah???aigoooo...

gini haaa cite nye...ade an aku bg thu psl wedding mber aku tu..ok, tarikhnye pun dh dkt...26hb nie lps mghrib diorg akad nikah...aku ni skali pun xpnh tgk bakal husband die..sbb memasing jauh...

so ari ni lunch time td aku dpt msg..kwn aku tu ajak aku lunch skali ngan bakal roomate dia tu...ahahkss!! tiru ayat kak intan jap...

so aku pun mem-blah-kan diri mcm biase...dh org nk belanja, jgn ditolak...skali janji nk mkn kt restoran Juliana aje, sharp kul 1 aku tcegat dpn restoran cari kelibat bakal dua merpati sejoli tu...

bakal sehidup semati dia tu musafir k!! so ari ni dia xsolat jumaat lah...jgn salah tafsiran. ok lah, bile dh duduk semeja aku bru pasan yg bakal suami dia tu perhhh!!! 

nape??? adoooii..payah nie...jantung aku dup dap dup dap....oit!!! jgn salah tafsiran lg k!! jantung aku mmg xsehat ini ari...hahahaha...

ni 1st time r aku tgk muke 'KAMAL.....' ape yg leh aku ckp dia mmg caring plus loving nk mati gua ckp lu!! dh tu an muke diorg leh lak mirip..time nk byr kat kaunter tu akak tu leh tnye...'sape nk bayar, adik ke kakak?' skali terburai jg kitorg kt kaunter tu...


huh!! aku ni ngidam lelaki spesis tu hah....dr segi paras rupe ade la iras2 mcm zack zukhairi...tinggi dia 170cm..bdn xkeding sngt...ade janggut ckt, kulit putih langsat...korg bayang la sendiri k..betuah-tuah-tuah la mber aku tu...

lps kitorg mkn, trus g butik amik bju akad nikah diorg...so ngan aku skali sewa baju gk, tp as a  p-e-n-g-a-p-i-t aje laaaaaa....

korg rase couple, pakwe, marka, tunang, husband korg tu secocok ngan korg x??? aku an, paling ske g wedding yg pasangan-nye bleh dkategorikan dlm kalangan 'merpati-sejoli'...

means, dr pndangan mata kasar kite2 je dh dpt tangkap yg diorg tu mmg really2 fall in love...sbb kan, aku penah atend satu wedding nie...pengantin pempuan ngan laki tu cam tak ngam .. sorg toleh kanan, sorg toleh kiri...mcm kawen pakse je lagatnye...

so pape pun itu je nk cite....heheehehe..
nk g mand lu.....daaa




p/s : zack!! jgn perasan oke???

p/s/s : bedebar lak nk jd pengapit.....adooiii

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut