Selasa, 2 Februari 2010



nie cite 19 januari lps..
dsebabkan terlalu rindukan anak sedara aku tu,
aku ajak fmly g melawat abg aku kt Kedah..
dh lama rasenye xjumpe Indah..
so nie je yg aku sempat snap kt umah abg aku..

 

gambo cik zaza korg nie mmg wajib lah ade...
tudung ekin plain...beli kt blog cik zira..
tenkiu cik zira =)


 

bersama adik tersayang...
siap g jemput dia kt matriks, sbb sebok je nk join skali.





*
*
*
*
*
*





Taraaaaa!! My name is Nur Indah Qistina..
juz call me Indak k??

hehe...nie la buah hati pengarang jantung aku...huhu..dh tembam taw, so geram plus nk cubit2 pipi dia bnyk2 kali...peluk tium semua lah...sorry la Indah, aunty zaza kamoo ini mmg ske baby...cume blom ade rezeki utk dpt baby sendiri...hehe...




pic ini wajib sbg bukti yg aku g umah abg aku...hehe..OMG, i miss her so much...just leh tgk pic dia aje..well, Indah dia mmg susah ckt nk senyum, serius girl lah konon...tgk tu aunty dia aje yg senyum lebo...tp mmg peramah, buktinye bila aku konon2 ckp ngan dia, dia pun ckp jg tp dlm bahasa yg aku xpaham..smpai jerit2 suara dia kuar..hehe..so sweet kamoo syg!!



oke lihat lah org2 yg menyayangi beliau...
yg xtahannye gambo Indah ngan ayah die..
tgk la muke dia..
serius!!
hadoi...xpe lah,
nnt Indah dh beso biar aunty ajar cara2 nk senyum k..


the conclusion : kawen la cpt2, sbb aku dh meroyan gilekan baby!!tp xde calon!!

p/s: xsemua org bahagia dgn ape yg diorg ade...so kite kena la bsyukur dgn ape yg kite dpt.. ;D

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut