Selasa, 2 Februari 2010

Penyakit Sepi...

salam....
blk dr opis trus jemur cadar yg basuh smlm..
pg td sblm kuar kje lupe nk jemur..
kalo dh tunggu esok plak bru nk berjemur,
alamatnye naik bau hapak lah cadar aku tu..
lps tu basuh baju2 kotor satu raga dlm bilik tu...
minggu nie bnyk masa nk mengemas,
tp tetap xmngemas...
sbb otak nie serabut, kena kemaskn otak dlu,
bru leh kemas benda lain...


oke...lps je masuk bju dlm mesin..
g dapo melantak Laksam yg g beli kt pasar mlm td..
dh kenyg bru online...


***


smlm ade yg nk bkenalan ngan aku...
pmpuan lah, laki aku kena pk sjuta kali gk..
dia pun blogger jg...
cekap betul cik mia kite nie,
die godek blog aku smpai jumpa hp no aku...kikiki..
dh tu kitorg YM aje..
memandangkan aku kekurangan badjet bulan nie nk topup..

blog aku nie bnyk cite sedih ek??
smpaikan cik mia kite tu ckp dia nk thu sngt psl hidup aku..
hadoiii...akan aku kurgkan cite 
kntroversi aku nnt k..
xmo r nanti yg len pun ikut sedey gk..ngee~~

aku dh kekeringan idea nk buat entry..
nie semua sbb penyakit sepi aku..
kalo korg stay ngan aku dlm satu umah sure korg ckp
aku nie xmcm org...
ye lah blk kje je bkurung dlm bilik..
xbermasyarakat langsung!!
kalo nk mkn aje bru g dapo..
nak mandi, nk tgk tv, semua dlm bilik taw..
ble mak tnye...
'ish...xbosan ke awk tu asik dlm bilik aje?'
jawapan aku..
'xpun...happy je..'
penipu btol!! pd hal aku sunyi,
cume xthu nk berborak2 ngan mak ayah cm ne..
rase kekok lak tinggl bertiga dlm umah beso gnie..


p/s : hurm...bosan thp tlampau...any suggestion for me???




4 ulasan:

shuko berkata...

sedih la pulak baca entry ni smbil dnga lagu tu..xtau la nk buat cmner cik zaza..tngok tv ke..dnga radio pon elok gak kn..

zaza berkata...

huhu..tu la psl..ini pun tgh dgr hotfm...ttp juge sepi...

~~!![m][[y][a]!!~~ berkata...

akak...jgn la kurengkn entry bout sedeyh2 nyh...mo bce...

zaza berkata...

hehe..okey cayunk...
tp nnt mia jgn la sedih lak k...be cool...

nuffy

Pengikut