Khamis, 18 Februari 2010

Suprise Nak Gile

pendek cite, tp bkn la suprise ape sngt..
td pg bgun lmbt, xthu npe today xdgr alarm bunyik..
xsure la either aku tutup alarm after dia ring ring ring
atau mmg aku ter-pekak sekejap pg td.
so bile dh cuak bgun kul 7,
kelam-kabut-ribut lah aku..
capai towel masuk shower n then after 10 minutes dh kuar..
mandi ape xthu r...

mmg pegi kje arini xsempt nk kms tmpt tdo,
dgn towel cmpak atas katil je,
tingkap pun xbuka..
aku bukan pemalas k..
cuma pg td xsempt aje, sumpah xtipu punyeeee..

then, bila balik dr kje td aku masuk bilik letak handbag..
apsal aku rase len,
aku pun kuar jap, pastu masuk balik..
haaaaa...
bru perasana bilik aku KEMAS!!
bile mase lak bapak aku amik org gaji,
skali tampar ini pipi bru rase real..
perhh!! betullah bilik aku kemas.
tp spe yg kemas??
mimpi apakah dia???

tgh berangan-angan-diawangan,
mak aku masuk bilik then dia cakap,
'Amar yg kemas, dia dh balik.....'
wakluuuuu, adik aku dh balik beb!!
hahaha...nk terburai jg perut aku nie..
bru blk dr kem remaja dh jd pembersih,
agaknye selama sebulan dia kat sane diorg ajar suh ngemas bilik kot..

tp kan, bkn kata bilik aku je..
skali dapo, shower, hall rumah aku pun dia bersihkan..
fuhhh!! mmg xsia2lah adik aku tu g kem,
senang la mak aku lps nie,
anak teruna dia dh leh wat kje umah,
xpyh pening kepala nk cari org gaji...
hahahaha

ape2 pun i'm so glad sbb adik aku da blk,
at least xde la aku kesepian di rumah nie,
leh laaa aku nk buli2 dia,
nak ajak dia kuar shopping..
eh, nak ke dia tmn akak dia g shopping...?
mmg nasib la tu kalo dia nak..hehe

ok la nk chow dlu,
tp sblm tu nk jg pampang muka adik teruna aku tu..
k layannnzzzz..

 


Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut