Khamis, 25 Februari 2010

Teman Mak Shopping




salam semua....
sorry ye udah beberapa ari sakit malas melanda..
sbb tu xde entry,
bkn xde mase, 
tp kesuntukan mase utk hupdate..


ari ni last day aku jumpe Ida..
bleh dikatakan Ida adelah opismate aku yg paling 
sehati sejiwa, seotak dan se segala2nye lah..
sbbnye isnin nnt dia amik cuti,
aku lak isnin last day kje sbelum bcuti selama 3 bln..
comfirm aku rindu siot kt die..
(-____-'')


oke, berbalik pd topik asal seasal-asalnye,
yess! aku jadi anak mithali sbb teman mak shopping..
hahaha..
susah beb  kitorg berdua nk kuar merendek..
selalunya mak lebey prefer kuar alone dr berteman..
ari ni ntah npe mood aku ok,
balik kje je terus g shopping...


nk thu shopping ape???
alaaaa...
shopping langsir aje..itu pun langsir utk kelas dia ..
mak ckp minggu ni minggu competion kt skolah dia.
so nk mencantikkan kelas lah tu..huhu
ingtkan nk jahitkan langsir utk bilik aku..huhu

 
*tgh pk nk amik colour ape kot....haha*

 
*cik amoi tgh meng-gunting2..amoi ini kain 3 meter loo...*

 
*hukhuk...siapakah?*
hehe...time ni da letih sngt,
tp nk teman mak punye hal xde masalah la,..



tetibe cik amoi td ckp ngan aku,

npe u amik pic i?

hadoiii....kantoi la puleks..aku senyum je lps tu aku ckp la nk masuk blog..

owh u ade blog ea??

aku ngat dia nk ngaum2...hehe

bg url u, nnt i nk tgk pic i masuk blog u...

whalla weiiii...ade gk yg nk jenguk blog buruk aku nieh..



aku ngat dia nk mrh,
sep baik la cik amoi tu baik...ngeh3...

k la...tu je nk story,,
mlm ckt aku update lg sbb esok lusa n tulat aku CUTI!!
hoooooorrrayyyy!!!



p/s : blogger ngan camera saling berkait rapat kah???




Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut