Selasa, 16 Februari 2010

Wahai makhluk yg ade Myspace

salam...

k ari nie aku nk story ckt perihal dua benda nie..
bkn cite ape pun,
cume ade benda yg aku sngt2 xpuas hati..
bermula ngan myspace..


*klik utk perubahan ketara!!*


utk makluman aku dh lamaaaaaaa sngt xbuka ms nie..
sbbnye xde mase, busy ngan kje..
actually sngt syg lah kalo nk cancel acc ms nie,
salah satu reasons ade lah,
aku nie ske shopping on9...
so member2 dlm ms aku ni kbnykannya business women ah..
aku slalu la beli baju, shawls,
makeup pun ade gak kekadang tu..


*klik utk perubahan ketara!!*


kt profile aku lak ade la taruk YM id utk sesape nk add..
the problem is,
ade sesetgh makhluk nie ambil kesempatan,
itu yg aku xske...
add aku as ur friendlist kt YM ko tu mmg la xsalah,
kalo tak apsal lak aku nk pampang YM id aku an..
tp mslhnye korg tu GILA!!
terutamanya guys!!

HELLO!! 
adekah muke aku nie nmpk mcm gile sexs...
nk melayan nafsu korg cm ape ntah tu..
tlg sikit weh..aku accept korg sbb aku xtaw perangai korg cm tu..
so please la don't blame me kalo aku spam korg.
'lu silap org r brader, gua bkn minah2 jalanan k..kalo rase stim nk mampos sngt..g r wat ngan pokok ke, kucing ke, anjing ke..lahanat tol lah!!'


kt opis tension benda len,
balik umh je on9 dpt mslh baru...
tlg r respect org len same, kalo dh aku xnk layan
xpyh nk buzz!! aku ikut ske hati mak bapak korg k..
aku dh invisible pun korg leh nk hantar mcm2..
cilake tol!!



p/s : aku ngidam nk makan pelam harum manis...ade x?

4 ulasan:

joegrimjow berkata...

hoho
entry beremosi
kadang2 elo jugak
sebab nak bgtau kat mamat2 bengong ni

chill kan dengan join contest
;)


jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
klik sini : weekend@sheffield

Wawa berkata...

a`ah de rmai men pkai add ym..ntah sape kdg2 tu xtau

zaza berkata...

joegrimjow: mahu xemosi...org2 yg xphm bahasa mmg menyakitkan ati je taw,,,

zaza berkata...

wawa: muke tembok cm tu lah...ntah saoe2 dtg add dh tu wat ayat lucah,,mcm siot jer...

nuffy

Pengikut