Isnin, 1 Mac 2010

1 Hari Lagi....




pejam celik, pejam celik!!
cpt je masa berlalu...

bln lps pergi keje je mesti mengeluh...
'bile la aku nk cuti nie....xsabo2....'
skg dh pun start cuti panjang..
ari ni last g opis...

td pkul 4.45pm aku dh start round opis...
gi bahagian JAD, MIS, ADMIN..
g salam2 dgn semua,
mintak diorg doakan operation aku nnt bjaya..
tp xsempt jumpe ngan pengurus besar,
dia dh chow balik umah kot..

yg paling terkejut beruk-pelanduk-sepanduk
ade lah Syed!!
yup..mmg selama aku bekerja n apply cuti ari tu,
sorg pun xthu kecuali kt bahagian ADMIN..
so mmg ari ni semua terkejut lah..
so terjadilah episod sadis skejap...
semua say good luck kt aku....

esok sehari je lg aku nk ber-blog, ber-muka-buku,
ber-myspace dan segala bagai lg lah..
lusa pagi aku da nk fly ke Kelantan..

the reasons y aku xbawak lappy nie adelah...
sbb aku nk masuk wad..
mcm la nurse kt situ kasi aku nk on9,
nk cas hp pun kepoh satu wad ni kan pulak nk on9.
skali dia kecek qlate ngan aku,
ahhhhh sudahh la aku..
haram xfaham!! hehehe


hurm so skg ni nk kena kemas2 bilik,
packing baju2 yg mane sesuai utk dpakai dlm wad..
settle kan ape yg patut...
ingt nk beli tilam tmbah utk katil aku tu..
kasi tinggi ckt,
nnt lps operate mane leh duduk rendah2..
kang susah lak nk bagun...



p/s : aku akan post entry sebanyak mane sempt...
nk gile kuase jap...
nnt kang dh xdpt nk on9...
mengidam la aku....hahaha





Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut