Rabu, 24 Mac 2010

Bagaikan Puteri...

salam...

ape motip sbenaq entry ni pun aku xsure...
tetibe mood nk cite psl g jenjalan last 2 weeks mcm da terbang..

tu la perangai cik zaza ni kalo uols nk thu..
kalo benda2 yg lps ni payah bebeno nk story semula..
tmbh2 kalo bhn tak cukup,
means kt sini cth mcm pic or video lah..
mybe za akan rasa entry tu 'haram xbest'..

skg ni aku masih lg dlm proses bpantang..
but xde la straight sngt mcm org bsalin punye bpantang..
kekdg tu xdpt jg la nk follow betul2..
ape yg ade bedal aje,
kalo agak2 benda tu xbpe elok utk kesihatan skg,
tawakal aje la...

dlm keadaan skg ni mmg xmengizinkn aku masuk dapo..
cisss!! bunyi mcm la aku ni slalu masuk dapo kan..
so yg bkaitan mkn minum ni mak aku la yg sediakan,
dsebabkn beliau sngt busy bkerja,
aku xkisah sngt la bab2 berpantang nie..
asal ade benda nk mkn je aku bedal..
yg pnting susu ngan ubat aku xlupe..
betul x? hehehe...




skg ni hidup cukup aman..
bgun pg brekpes, dh tu online...
lps tu agak2 da pukul 11 bru terkedek2 ngan tongkt sakti ni 
nk g mandi...
lps mandi siap semua, lunch...mam ubt..
then, tidooooo..
bgun da ptg,
mandi lg skali, tea time with fmly...
lps mghrib bru dinner, mam ubt..
online skejap, before pkul 11 da masuk tido...
cm tu la tiap2 ari..
mmg mcm tuan puteri lah...




tp bila time2 cmni mula la rindukan ibu kt joho...
acece...rindu ibu ke, rindu anak dia??? haha..
alaaaa...senang ckp rindu semua lah..
ciss..ayat baekkk punyer...

ntah la...aku pun kekadang xphm ngan kitorg punye style..
bila jauh aje, rindu la, syg la..
tp bila da dpn mata, ade je benda yg xkena..
kdg2 aku cari pasal dlu,
\




ade pulak kwn aku si Wan tu ckp,
encek boyfie aku ni abg kandung aku...
muke sebijik dia ckp...
fuhhh!! gile ke ape.. dia ingt aku ngan has tu 
dh jd kes sumbang mahram..

sekali ketuk kepala tu xsedar smpai tua bru taw...
penat la aku nk story ngan Wan ni..


so ape kejadahnye sumbang mahram...
dia Bin Mohd Amin,
aku lak Binti Shahidan...
sah2 nama bapak pun xsame lolx...

ape2 pun da masuk 2 tahun hubungan ni...
aku cuma doakan yg terbaik aje..
ape2 pun aku ngan has hanya mampu merancang..
tp Allah yg menentukannya.....



Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut