Selasa, 30 Mac 2010

Good Bye March!!

  tetibe rase sayu yg amat sngt..pd hal bkn ape pun..juz mgkin aku rase bestt yg amat sngt...that's y rase sedih je bila march da nk tingglkn aku utk taun nie...hurmmm..



1st March - Last day kt office sblm bercuti..
3rd March - Bertolak ke Kelantan..
4th March - Bertolak ke Johor..
7th March - Jalan2 ngan encik bf, g Angsana
11st March - g Mutiara Rini jumpe kengkawan n beli kek..
12nd March - Balik Kelantan, tinggl encik bf..so sadd..
15hb March - Masuk ward HRPZ 'n' HTA
16th March - Operation
17th March - naik ambulans ke HRPZ
20th March - discharge ward HRPZ
28th March - birthday encik bf tsayang...



n start dr 20hb tu smpai hari ni jadi tuan puteri kt umah...hehehe..mkan minum pakai semua mak uruskan memandangkan kaki ni xdpt nk bfungsi mcm biasa,,.. mkn pulak ade pantang2..xleh mkn telur la, ayam la..tp tu lah redho aje, pk sbb nk sembuh cpt je..



hrp2 xde yg sudi buat april fool kt aku this year..ceh!! badjet mcm tuan lps aku kena april fool...hahaha.. tp serius la aku ckp, xde manusia yg berani buat april fool kt cik zaza ni...almaklum lah cik zaza ni spesies yg ganas ckt.. slalu kalo nk wat april fool kt org len bleh r...hehehe


urm k lah...aku hrp walaupun march dh nk tingglkn aku..tp memori tu ttp dlm ingtan..mgkin march ade lah bulan yg paling indah dlm 2010 ni...tp xthu la kan..sbb mane thu kot2 nnt ade lg bulan2 yg menggembirakan aku...hrp2 cm tu lah...


hidup dlm kenangan ni org ckp xmaju...tp kalo kenangan yg bleh tingktkan semangt kite why not...
so happy april to all bloggers!!

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut