Isnin, 1 Mac 2010

Jalan2 Di Aloq Staq





oke...ni kira smbungan la dr entry td..
kalo jln2 xsah kalo x g shopping..
btol x??
at least beli jajan pun jadi lah..
so disebabkan abg aku bru je dpt GAJI...
ape lagi kite kasi kopak lah..hahaha
gile zalim ah adik die nie..


alaaa, ckp aloq staq ni kan...
dh pusing habih daaa..
smpai tak taw nak pi mana dah...
so abg aku pilih Giant..
hurm kite ikut driver je laaaa..




baju biru tu la tuan punye RXZ...huhu
abg aku tu semangat kendong Indah..
yelaa...Giant tu tempat kje dia..
so ape lagi nk tayang anak dara dia yg putih tu laaa..



 


hah time nie ape mimpi xtaw la...
siap possing lg kt tmpat pampers tu!!
tu budak baju biru tu la punye idea,,
aku lak jd cameraman,
hampeh jerk...


dsebabkan abg aku n wife dia nk cari brg dapo,
so aku la jd babysitter merangkap aunty mithali.
so aku la yg tolak Indah kesana kesini ngan keta sorong dia tu.





punye la susah nak snap pic time nie..
asik nk geget baju aje...
lps tu nk geram sorang2,,,
haishhh...Indah oh Indah...


tp yg geramnye bru selangkah jalan daa kena bhenti..
kwn2 abg aku nk dukung la,
nk cubit la,
nk mcm2 la ngan Indah tu...
dh rase mcm bjalan ngan Artis tuh!!
haha..


ckp pasal shopping,
akak ngan abg aku je yg berhabis duet..
aku ni xsempt nk shopping wehh..
tgk Indah aje leee...


 
CAKKK!!

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut