Selasa, 2 Mac 2010

Salam Terakhir, Salam Teristimewa..



acece...title baek punye lah...mcm lagu arwah Sudirman...sedar xsedar masa dh berlalu...yg pahit, yg manis semuanya dh pun berlalu..umur lak makin hari makin menginjak tua..acctually entry ni yg terakhir sblm aku ke Kelantan utk operation...ntah la, somthing wrong with me lately...



mcm ade je yg xkena...aku pun xdpt nk kenal pasti ape sbbnye...cuma tiap2 hari aku doakan yg terbaik utk diri aku itu aje! hari ni agak sibuk la..mengemas brg2, g bandar settle hal ngan JKM...g opis amik slip gaji...n mcm2 la..


buat kje last minute, cm nie la jadinye...baju yg aku tempah ari tu lak ade prob...skali da balik rumah baru try, rupenye kain aku tu labuh siot!! ntah ukuran mana Kak Na tu amik...ish..tension2!!



xpe lah..benda da jadik...jd kan sbg pengajaran buat lain kali...
oke..dkesempatan yg ade ni aku nk mintak maap la pd korg semua, mane thu aku penah lukakan hati korg yg suci tu..



kot2 aku ade bg komen2 yg menyakitkan ati korg...mane la tahu kan...ape yg aku hrpkan cuma doa dr korg sedara se-islam aku..mane tahu doa2 korg Allah makbulkan n aku cpt sembuh...ameenn..



esok pagi bas aku pukul 9...naik transnasional...mgkin smpai kelantan around 6pm...baju semua da packing, cume skg tgh wat check list takot2 ade yg terlupa nk dbawak...kalo baju seluar lupa xpe lg, asalkan jgn surat2 penting suda..



actually bnyk yg aku nk story pd korg...but, aku xthu nk start dr mana...urm..mgkin proses penyembuhan aku amik masa, n selama itu lah mood aku utk on9 akan mati sama sekali...so mgkin paling cpt 2 bln lagi aku akan post entry..


of course aku rindu nk bace celoteh abg zack...n cite insan tinggi yg skg berada di NZ...tp ape kan daya, aku kena rehat bnyk n rajin buat fisio itu pun kalo aku rase nk sembuh cpt...


jam pun dh pukul 2.30 pg...
mungkin stakat ini aje utk entry sadis ini...
sumpah aku sedih time taip entry nie...
ape2 pun aku kena lakukan jg operation ni demi org2 yg aku syg..
doakan aku k!!


-salam syg dr Zaza utk korg semua.,,,-

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut