Sabtu, 27 Mac 2010

SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG...

*entry sedih*




"happy birthday to you...
happy birthday to you...
hapyy birthday to you sayang,
happy birthday to you..."


tahun ni adelah tahun yg paling sedih bila smbut birthday Has.
mgkin sbb dlm keadaan aku yg xpe sehat mcm ni,
aku xmampu buat apa2 utk dia..
cuma aku bleh doakan yg terbaek spanjang hidup dia..
that's all from me..


last two week actually aku da smbut birthday dia lbh awal..
sbbnye aku takot xsempt buat apa2 utk dia..
dgn operation yg xthu mcm mane..
tp mak suh smbut birthday aku skali..
pdhal birthday aku dah lepas..



along = Has
kak iza = aku (zaza)


        


bila dh tinggal bjauhan ni mula la rase mcm2...
sedih sbb time2 mcm ni spatutnya ade ngan dia...
tp xpelah sape lah aku,
hnya seorg kekasih..
kena sedar tu zaza oiii...
hrp2 dia enjoy..


kalo la encik bf buka blog aku ni ape yg aku nk ckp ade lah :

ma syg pa mcm mane pa syg ma..
cume biarlah masa yg tentukan..
ape2 pun happy birthday sayang...

cpt sungguh masa berlalu...
ma doakan yg terbaik buat papa..
semoga tabah n cekal dlm kehidupan nie..
smoga jd along yg baik utk diorg semua.





yg funny tu aku dpt present dr dia tp utk dia aku xde..
juz sponser cake..
time ble lah dia blikan necklace tu..adoiii..
xpe la..nnt aku da leh jln nk jg aku cari something utk dia.
wajib tu!!







2 ulasan:

hans berkata...

romantik betul
best2

zaza berkata...

hans : yke romantik??? hehehe

nuffy

Pengikut