Jumaat, 26 Mac 2010

Sikit2 Nak Marah



org sakit mmg cmni eh...
sikit2 nk marah..ade benda xkena ckt sure nk marah..
aigooo..
hummmphh..
alkisah ptg punye cite...


lps zohor td aku tido smpai pkul 5...
skg ni kje aku tdo jer taw, tlg jeles..hahaha
bgun je dlm kpala ni ingt nk mandi la..
memandangkan kaki aku ni asik denyut2 jer, aku relax jap..
tp xlama lps tu gagah jg la g shower bagai...


pndek cite skg mmg susah nk g mane2..
nk g shower pun gne tongkat sakti..
dh tu smpai shower je dh penat mcm marathon 100km..
pd hal bkn jauh pun bilik aku ngan shower..
lps mandi jer g dapo tgk satu apa pun xde atas meja..
mak g kje ape ntah smpai maghrib xbalik2..
nk hrpkn adik bujang aku tu mmg mati kebulur lah..
nk anukan air pun failed!!!


time2 cmni mula la pk bukan2,,
semangt pun dah down..
nk buat air sendiri mcm mana kalo berdiri pun asik nk jatuh je..
pastu tingt ibu kt kmpg..
kalo kt sne ni xpyh pening kpala bab2 mkn..
xsempt lapo ibu suh mkn lagik..hadeeiii..
itu pun masalah gk...






p/s : kaki oh kaki...bile ko nk sembuh..
aku nk g keje,
nk g shopping,
nk g jumpe Indah cyg..

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut