Ahad, 28 Mac 2010

Yeay!! Aku Da Putus Ubat




erk...putus ubat?? ade ke manusia yg gune istilah tu..atau aku sorg yg ting tong pakai bahasa cenggituh..
hehe..whatever la an..ari ni kiranya mcm da tlepas dr seksaan mkn ubt..
aku mmg spesies yg susah gler nk mkn ubt kecuali bile dh betol2 tenat.
hahaha...giler x?? xkot kan..mane ade gila..normal la tu..
alaaa..gpun ubt tu kan dadah..xelok mkn bnyk2...
*kalo angah dgr aku ckp cmni sure mati aku!!* 
best giler..lps ni da xda lg mkn2 ubt..hahaha

 
tp ape yg menakutkan skg ni ade lah,
1/4 ni aku nk g buka jahit babe!! 22 jahitan lagi...
waargghhhh....!!!
of course aku x pegi hospital kerajaan, kalo hospital pun mybe KMC je..
paling koman pun klinik swasta, klinik bapak kwn aku la gamaknye..
 
tp ade jg yg menyiksakan jiwa raga nieh..
ari tu my mom g hantar MC aku kt opis.. lps tu sempat lg dia stop kt kiosk
office aku tu...dia beli ubat hape ntah..
kire mcm ubt smpingan la nk kasi sembuh cpt..
adoiii...last2 aku ckp aku xkan mkn punye...beli lak xtnye aku dlu...hummphh.


xkisah la...mgkin xde la sakit mcm mane aku jangkakan..
bak kata angah.. 'sakit mcm kena geget semut jer' hahaha..
kenapa org yg bernama angah ni suka sngt tunjuk terer???
lempang mahu?? oke cukup..

hah ade satu benda lg yg aku mushkil teramat sngt..
kalo org pantang bersalin 44 hari kan, habs tu kalo pantang lps operate ni ade limit time jg x??
aku da xsabar nk mkn ayam goreng, telur bagai..huwaaa...
padan muke aku..hahaha.
aku terfikir ni pun bile kakak spupu aku perli..
dia ckp dia dh hbs pantang,
aku bile lg??? haduhhh...seksa dohh..

k la nk g dinner...tp perut penuh lg..
td mkn nasi goreng daging skg nk dinner lak..huish...gemuk la jawabnyer...
xpe2 demi ubt yg terakhir bakal aku telan jp lg,
gemuk pun gemuk la...
hehe..k lah take care...daaaaa...


p/s : kpd ubt pahit lg hodoh dan busuk...selamat tinggal bebeh!!

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut