Ahad, 18 April 2010

111 my followers

salam pembuka bicara, kite sedekah al-fatihah buat allahyarham achik spin yg bru sahaja dkebumikan tgh ari td.. semoga rohnya ditmptkan dikalangan org2 yg beriman.. takziah buat isteri dan keluarga arwah diatas pemergian ini.. sesungguhnya allah menjanjikan kemanisan disetiap kepahitan yg dilalui... semoga kalian tabah mengharungi hari mendatang...



bulan april tahun ni aje, dh mcm2 kita dgr.. mula2 aku nk anggap semua ni hnya sekadar April Fool.. tp sbg org islam, yg percaya qada' dan qadar Allah swt, mahu tak mahu kita kena redho ngan setiap dugaan yg diberikan.. mgkin ni caranya Allah nk sedarkan kita bahawasanya kematian itu pasti, xkira lah siapa dia, muda atau tua, cantik atau buruk, kematian akan menanti setiap kita...


***
tutup cite sedih dulu buat masa ni.. actually aku nk say thank you so much utk follower2 aku yg dh mencecah 111 followers... eleh, bru 111 dh nak show off ker?? bkn mcm tu, tp setiap apa yg mereka lakukan utk kite kena la hargai.. mmg kalo nk ikut blogger yg len followers dh ribu-riban, aku ni ape la sngt...

thanks to miss zahidah sbb jadi follower yg ke-111... actually aku sngt2 suke la ngan angka ni, hehehe... mcm comel jer, bg aku je la, bg korg xtaw la pulak kan... 

k la.. itu jer.. skg tgh dlm masalah so mood nk update dh hilang sama sekali... asik pk cara itu dan ini.. nk pulihkan keadaan yg tgh tenat ni...mybe one day aku dah tak aktif dlm dunia berblog ni sbbnya aku ingt dh nk potong streamyx ni.. diatas masalah2 tertentu... tp kalo ade jln lain yg terbaik i.allah aku xkan potong... tp it's depends on time lah..

k lah..so enjoy ur weekend yg dh nk hbs ni.. esok bermulalah hari yg sebok utk semua...take care..bye..


Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut