Ahad, 25 April 2010

Alkisah Pergi Penang



aik...
ape hal ade pic aku ngan Indah plak nie???

Haaa.. nk dijadikan cerita, time kitorg otw nk ke Penang ayah aku guna jln arau-jitra... so bile ayah aku da melencong masuk kt pekan lama jitra tu aku ckp la ngan ayah aku..

zaza : ayah, tinggal za kat umah achik lah...

ayah : lah.. apsal tak bg thu awal2.. kalo tak kite ikut jln kangar-mergong..

zaza : hbs tu da ayah bleh melencong smpai jitra ni bleh plak..

ayah : (diam tanpa kata...)

zaza : bleh tak ayah??

ayah : dh call achiknye ade kat umah tak??

terus je laju tangan aku call achik... skali achik ckp dtg je lah.. ape lg kena la bapak aku g hantar aku umah achik.. tu la kisahnya npe bleh jumpe Indah...

xsmpai seminggu bru blk dr jumpe Indah, hari ni tanpa perancangan lg skali dpt jumpe si tonek tu..hehe.. xpe la.. dh mmg m.cik dia ni sngt gilakannye.. actually bkn aku xnk ikut fmly g Penang nk holiday bagai.. tp dgn kondisi aku yg mmg xstabil ni, mmg xbest la nk jln jauh2 smpai ke Penang tu..

nnt nk solat, makan, semua susah.. dh la aku ni masih bertongkat lg.. hurmm..

so lps je ayah aku hantar aku kt umah achik, terus diorg gerak g Penang.. so tinggal la aku ngan si tonek kesayangan... tgk la pic2 yg kak ipar aku snap.. sorry ea, snap guna hp cabuk jer.. so xclear lorh,,..










tibe2 rase mcm xsabo2 nak ade anak sendiri... nk je belai2 tiap2 hari... nk main2 dgn dia tiap2 saat.. huh.. naluri kewanitaan aku ni mmg xdpt nk dbendung lg... wahaha... cilake punye ayat... ohh yea, kpd minah2 jalanan yg mane rase nk buang anak tu, pk la 44x ea... budak tu langsung xbsalah.. yg bsalah tu korg, sblm buat xpk padahnye..

yg masuk paper tu semua aku tgk punye la comel anak diorg.. sanggup eh buang dlm tong smpah, dlm toilet, dlm masjid.. dh xde perasaan kasih syg ker?? susah la nk ckp manusia skg ni.. kbyakannya bertopengkan s*****n... dah2.. kang migrain lak aku pg2 cm ni..




oh yea??
aku ni cun ke?? hehehe.. bkn ape bleh lak mamat hanta pizza tu siap kasi no tepon dia suh contect...
Eeee!! tolong laaa.. ape class mamat pizza.. bleh ke dia kasi aku mitsubishi lancer warna puteh??? hahahaha.
ni haaa no dia 019-4944018 nah la korg amik, xhingin aku... hehehe..


daaa 

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut