Ahad, 11 April 2010

Aunty yg paling garang...

aunty paling howttt!!

aku sbenarnya dh kekurangan idea...mgkn sbb aku xde kuar jln2 mcm dlu...skg ni tgh berpantang so duk diam2 kt umah oke...hahahaha.. sbb tu la otak aku ni dh jd mcm otak semut... semut ade otak ke?? erkk... mmg xde idea sesngt lah...

Wawa jaguh makan


nak pulak aku tnye ngan anak2 along aku... korg ade idea tak, aunty nk update blog ini... mula2 garu kepala jg la, sbb diorg pun xthu ape itu 'update' n ape itu 'blog'... tp bile aku ckp mcm diary ummie korg tu bru si angah tu terangguk2 mcm buruk belatuk..

ntah mcm mane si kecik tu plak ckp, cite la pasal diorg... mslhnye kalo aunty korg ni cite psl korg 3 hari 3 mlm pun xhbs... kalo bab nakal tu aje dh bleh jadi satu entry, ini blom lagi masuk bab2 len... diorg gelak terkekek... bila aku tnye si Wawa lak, 'aunty ni garang x?' dia senyum jer, lambat sikit dia angguk kepala....

Aiman si montel

haaaa...amik kau zaza!! budak2 xreti tipu taw...kalo A katanya maka btollah A....kalo dia ckp aku garang that's mean btol la tu aku ni garang...ahahaha... tp aku xnk diorg takut ngan aku, just respect aku da cukup... bkn aku xpnh duduk berlawak ngan diorg cuma ade masa2 tertentu aku lbh suka duduk diam2.. tp bila diorg nk bantuan aku, mmg aku xlokek...cuma mgkin sbb aku terlalu serius smpaikan diorg susah nk rapat ngan aku..

npe ek aku bleh jadi mcm ni?? mgkin kesan drpd zaman kanak2 aku.... ntah la, benda dh lps... nk cite pun bikin hati panas...skg ni aku cuma bdoa yg benda2 mcm tu xkan jd lagi pd fmly aku... aku maafkan benda2 yg lps tu, tp utk kedepan i'll make sure benda2 yg aku alami dlu xkan jd pd sape2... i'm promise!!

bkn xteringin taw jd mcm pmpuan melayu terakhir... aku pnh try tp xsmpai 10 minit aku dh geli-geleman... kalo xgeli pun sure ade suara2 sumbang yg ckp mcm ni... 'eeee, biar btol ko ni zaza...' ade lak yg ckp...  'xsesuai la ko jadi lembut'... mmg hampeh dohh... kot la nk sokong aku..




p/s : skg ni mls btol nak sms walaupun ngan encik bf.... npe ye??

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut