Jumaat, 23 April 2010

Family Gathering




my sis from KL call td... dia ckp kali ni punye fmly day nk buat kat Langkawi AGAIN!! pada 7,8 and 9hb may akan datang... but this time lain ckt, dia nak ajak fmly paklong, maklang n pakcik skali... n tak ketinggalan our granfather n grandmother...


aku agak alergic ckt ngan 'kakak tiri' aku tu.. bcoz slama aku hidup ni plan yg dia buat pasti akan menyusahkn kami n then mak akan ckp, 'it's ok..bleh tambah pengalaman' mak bleh pretend every single think pasal 'kakak tiri' aku tu.. n of course aku jeles!!


tp nmpknya blaku ketidak-puasan pd aku sbb my brothers xdpt join since diorg pun dh berkeluarga... along ngan kerabatnya 5 org dah, angah yg jauh diselatan tanah air, alang xpayah ckp ok, n of course achik xikut sbb kerja...


aku ni pulak tgh buat plan baik punye sbb nak elak drpd join fmly day yg tah pape ni... nmpk sngt berat sbelah.. kalo betul kita satu fmly semua kena turun pdg, xkisah la masing2 dh ade anak kapal atau tak...


tp jauh disudut hati aku mmg la aku nk join... memandangkan kaki aku still xdpt nk bfungsi mcm biasa.. patut ke aku pergi?? mmg xpatut la kan... buat plan pun xfikir org len, tu lah, nmpk sngt mcm xnk aku join... tp kan aku rasa better aku pergi umah achik je time tu.. bleh la aku g tgk wayang free.. abg paih dh janji nk blanja tket free...yeeehaaaa!!!


so for all of you, i'm so sorry ok... zaza bkn xnk ikut, tp ade sbb yg perlu korg respect... so korg pergi la, n happy holiday... ;(

Tiada ulasan:

nuffy

Pengikut